Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School Børnetøj - online lektioner
University of Fashion - Online Fashion Design School

Børnetøj - online lektioner

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 189 / per year *

Fjernundervisning

* Per år. Vi tilbyder også et tilbagevendende månedligt abonnement sats på US $ 19,95 per måned.

Introduktion

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere.

De fleste skoler opkræver et stort studiegebyr for at undervise i et enkelt modefag på en bestemt måde disciplin, som at sy eller mønster gør. På Fashion University vil du betale meget mindre for at få adgang hver Modefag i hver disciplin!

Klik her for at lære mere


Børnetøj

Børnetøj omfatter alle beklædningsgenstande til børn, fra spædbørn til "tweens". Børnetøj mødes normalt en bred vifte af anvendelser, fra spil til skole til fest eller strand tøj. Sidstnævnte bruger vil ofte afgøre valg af styling, stof / materiale, konstruktion og endda farveskala.

Forhåndsvisning af en typisk UoF børnetøjs-lektion

Udformning af et barns skjorte

Bare et par af de mange lektioner, der tilbydes i denne disciplin

Introduktion til Børnetøj Global størrelsesguide

Denne lektion er din introduktion til børnetøj. Vores downloades størrelsesskema vil lære dig om globale størrelse intervaller for USA, Storbritannien, europæiske og asiatiske børnetøj marked. Den dækker størrelser fra nyfødt til lem. Hvis du er en aspirerende børnetøj designer, denne lektion er nøglen. Børnetøj illustration høflighed af Seul Lee.

Drapering Barnets overdelen Sloper

Dette er din introduktion til Børnetøj bruge et barns kjole / bukser formular, også kendt som et barns fulde form. Når du har downloadet vores børns Ærmegab Dybde Chart og vores barn overdelen Sloper Måling Form, er du klar til at lære at drapere en dreng og pige grundlæggende overdelen Sloper. Denne Sloper er grundlaget for mange af dine dreng og pige mønster kladder og design. En anden mulighed er at hente, udskrive og skære ud den ønskede størrelse fra 2-6X Child overdelen Sloper Nest, som vi har forsynet med denne lektion. Brug vores barn Sloper Nest Color Kort til at hjælpe dig, når der skæres. Vær sikker på at se vores lektion om hvordan man kan udarbejde et barns ærme Sloper fra målinger.

Tegning børn - Infant & småbørn

Denne lektion er din nøgle til at lære at tegne børn. Du vil lære at skelne et barns alder og hvordan man tegner krop proportioner, der spænder fra spædbarn til buksetrold, til barn. Du vil se, hvordan kroppen, ansigtet og funktioner fremskridt, så dine tegninger vil præcist afspejler, at progression.

Når du har lært barnets legemsforhold, lærer vi dig, hvordan du tegner en pige og en dreng figur for hver af de tre størrelsesområder: spædbarn, småbørn og barn.

Derudover vil du lære at tegne søde kid ansigter, rejser og beklædning detaljer. Denne lektion er sikker på at inspirere dig til at designe børnetøj!

Andre børnetøj-lektioner

Når du har behersket ovenstående lektioner, lær hvordan du tegner en "tween" pige og drengs figur. Fortsæt derefter med kvindens og kvindens figur, hvor du kan vælge mellem et sortiment af poser.

Fashion University tilbyder mange, mange flere lektioner i børnetøj. Tjek dem ud ved at klikke på fanen Lektioner på vores hjemmeside på UniversityofFashion.com.

Klik for at abonnere

Om skolen

Spørgsmål