Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

Introduktion

Klik her for at lære mere om at abonnere på University of Fashion

Lær modedesign online fra professionelle

 • Det første og største online modedesign og forretningsvideobibliotek i verden
 • Lektion undervist af fashion college professorer og branchefolk
 • Abonner og få ubegrænset adgang til over 500 videotimer, der underviser i alle facetter af modedesign
 • Besøg University of Fashion -webstedet på UniversityofFashion.com for at gennemse forhåndsvisninger, der er tilgængelige for alle lektioner, og se de mange særlige funktioner på webstedet

Hvordan det virker

Vi arbejder efter abonnement. Når du abonnerer på University of Fashion, får du øjeblikkelig on-demand adgang til alle vores 500+ lektioner inden for 13 forskellige mode discipliner. Du kan se dem når som helst, hvor som helst. De fleste skoler opkræver et separat studieafgift pr. Kursus. Disse gebyrer kan tilføje op til flere tusinde dollars, før du tager eksamen. Derudover skal du fysisk rejse til skolens klasseværelser i løbet af flere år for at lære, hvad du har brug for at vide. Men med University of Fashion for kun USD 189, - kan du nyde et helt års adgang til alle vores kurser (over 500) og kunne lære modedesign fra ethvert sted så hurtigt eller så langsomt du vil.

Professionelt producerede lektioner

University of Fashion's bibliotek indeholder hundredvis af lektioner, der demonstrerer alle facetter af modevirksomhed og modedesign, f.eks. Drapering, mønsterfremstilling, modekunst, produktudvikling, CAD, syning, modevirksomhed, strik, foredrag og meget mere. Vores lektioner tilrettelægges af begyndere, mellemstore og avancerede for både at uddanne begyndende modestuderende såvel som erfarne, professionelle modedesignere og hjemmekloakker, der ønsker at udvide deres færdigheder.

Undervist af professionelle, aldrig amatører

Vores lektioner undervises udelukkende af modehøjskoleprofessorer og modebranchen.

Lektioner, der er lette at følge

Vores videotimer forklarer, hvordan du gør alt selv, trin for trin. Nogle af vores videoer er korte, f.eks. 10 minutter eller deromkring. Men andre kører i halvanden time. De fleste af vores lektioner varer i gennemsnit 30-40 minutter.

Spørg os alt

Hvis du har spørgsmål, mens du ser vores lektioner, eller hvis du støder på et problem, mens du arbejder på et af vores projekter, skal du bare skrive til os! Vores websted indeholder en enkel kontaktformular. Vi besvarer næsten altid vores elevers spørgsmål inden for 24 timer, selv i weekender.

Værktøj og tilbehør

Alle vores lektioner indeholder en liste over de forbrugsvarer og værktøjer, du skal bruge til at oprette denne lektions udvalgte projekt. Hvis du ikke er bekendt med et påkrævet værktøj eller ikke har nogle eller alle de forbrugsvarer, du har brug for, har vi en Fashion Design Tools -side, der forklarer, hvordan hvert værktøj ser ud og gør, og som giver forskellige måder at købe hvad du mangler.

Tydeligt synlige demonstrationer

Vores lektioner produceres professionelt i et stort, godt oplyst studie ved hjælp af professionelle videografer og lydteknikere, der betjener et kamera, belysning og optagelsesudstyr i høj kvalitet. Alle vores lektioner læres ud fra designerens perspektiv, det vil sige at se ned på dit arbejde, som du ville gøre, når du skabte noget, dig selv. Dette er en meget bedre måde at lære på end at se en demonstration foran dig, hvor du kun kan se, hvad læreren gør fra et baglæns eller "vendt" perspektiv.

Lukkede billedtekster og udskrifter

Alle vores trin-for-trin lektioner indeholder et fuldt udskrift, så du kan læse præcis, hvad instruktøren sagde i lektionen. Alle vores videoer indeholder også valgfri undertekster for at gøre dem mere forståelige.

Fremragende lydkvalitet

Alle vores lektioner er produceret med et separat voiceover-spor, der er timet til nøjagtigt at svare til en lærers handlinger på skærmen. Du kan altid høre og forstå hvert eneste trin i en University of Fashion -lektion. Ingen lange, kedelige pauser. Ingen fejl. Ingen gør-overs.

Mange nyttige mode ressourcer

Mange af vores lektioner indeholder nyttige filer, der kan downloades, for at hjælpe dig med bedre at forstå nøglebegreber, foretage vanskelige måleberegninger eller tilpasse dit projekt til forskellige størrelser.

Mange af vores abonnenter er i øjeblikket indskrevet på en modeskole

Vi er en stor tilhænger af mode skoler. Hvis du nogensinde har savnet en nøgleklasse, ved du, at det er næsten umuligt at rekonstruere den demonstration, selv når du låner en vens noter. Skrevne ord kan simpelthen ikke beskrive alle de komplekse fysiske bevægelser, der bruges af en instruktør, mens de laver en beklædningsgenstand. Men University of Fashion kan virkelig hjælpe dig her! Chancerne er, at vi har en lektion, der er temmelig tæt på at vise præcis, hvad din professor demonstrerede i klassen.

Vores abonnenter elsker muligheden for at afspille vores lektioner igen og igen, se hvad instruktøren gør og gøre derefter de samme trin, selv, ved hjælp af deres egne stoffer og værktøjer. Vores seriøse elever gentager, hvad instruktøren gjorde i en af vores lektioner flere gange, indtil de virkelig mestrer den færdighed, der undervises i. Dette kan være forskellen mellem at få et A eller et C, når udtrykket slutter. Mange tusinde studerende fra de bedste modeskoler i verden har set vores lektioner som supplement til deres formelle modeuddannelse og for at hjælpe dem med at lave deres lektier og særlige projekter.

Certifikater og grader

Vi uddeler ikke certifikater eller formelle grader. Mange af vores studerende arbejder allerede eller går på en modeskole på fuld tid. Mange af vores studerende abonnerer på University of Fashion, så de senere kan arbejde for sig selv i deres egen designvirksomhed. Andre University of Fashion -studerende bor for langt væk fra en god modeskole til at kunne gå på den, eller få børn til at tage sig af og kan kun lære mode om natten eller i weekenden, eller har simpelthen ikke råd til at koste at gå til en almindelig skole. Vi giver disse studerende en meget mere overkommelig, fleksibel måde at lære modedesign på. Alligevel kan vores abonnenter stadig bruge vores uddannelse til at få arbejde fra traditionelle arbejdsgivere. University of Fashion -studerende demonstrerer deres kompetencer over for arbejdsgiverne ved at vise arbejdsgiverne de mange tøj, de selv har lavet ved hjælp af vores lektioner. Det er et meget bedre bevis på kompetence end et stykke pergament.

Oversigt over fordele

 • Nyd ubegrænset adgang til et bibliotek, der indeholder mange af hundredvis af modedesignvideolektioner, alle undervist af professionelle modedesignere
 • Lær når som helst på dagen eller natten, på computere, smartphones eller tablets, hvor som helst
 • Kan yderligere forstærke din læring ved at læse vores fulde skriftlige lektionstranskripter
 • Få svar på dine spørgsmål hurtigt. Vi har et personale af erfarne modedesignere klar til at besvare dine spørgsmål og løse dine problemer.
 • Få en liste over de nødvendige værktøjer og forsyninger til hver lektion, og for mange en nem måde at købe dem på
 • Opret synligt bevis på dine nyvundne færdigheder for at vise til potentielle arbejdsgivere og modehøjskoler
 • Nyd adskillige modeforelæsninger, designerinterviews, firma- og museumsture og mere med dit abonnement.
 • Udnyt vores mange ressourcer gratis med dit abonnement, f.eks. Brug vores modeordbog, gennemse vores anbefalede bøger, blade og blogs og download gratis croquis

Koste

Vores årlige abonnement koster kun 189 dollar om året. Vi tilbyder også en tilbagevendende månedlig abonnementspris på US $ 19,95 pr. Måned. Til gengæld får du ubegrænset, on-demand-adgang til alle vores ressourcer og videotimer. Alt! Se dig omkring på nettet. De fleste andre online modekurser koster mange hundrede, hvis ikke tusinder, dollars for kun en klasse! Du finder aldrig en bedre værdi end University of Fashion.

Vores historie

Fashion University blev grundlagt og udviklet af Francesca Sterlacci. Francesca tog eksamen fra Fashion Institute of Technology (FIT) i New York. Hun grundlagde Francesca Sterlacci Ltd, et eksklusivt designermærke i New York, der solgte til Saks, Nordstroms og mange andre luksusforretninger rundt om i verden. Hun begyndte derefter at undervise på FIT og til sidst rejste hun sig til at blive deres stol i modedesign. Francesca har skrevet mange skrivebøger om mode, især "Fashion Leather Design", "Historical Dictionary of the Fashion Industry" og i 2019 en serie på 3 bøger: "Syteknikker for begyndere", "Pattern Making Techniques for Beginners" og "Draperingsteknikker til begyndere".

Klik her for at lære mere om at abonnere på University of Fashion

Placeringer

 • New York

  220 Madison Ave. Suite PH-H

  Spørgsmål