Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Strategic Business Management med professionel praksis online
The University of Law Business School Online

MSc Strategic Business Management med professionel praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | september 2024 - juni 2025

Introduktion

Vores nye MSc Strategic Business Management with Professional Practice Online kursus er et 2-årigt fuldtids business masterprogram. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Med et stærkt fokus på din fremtidige beskæftigelsesegnethed vil vores akkrediterede online business master i Strategic Business Management give dig en bred forståelse af driften og hvordan hvert forretningsområde påvirker og påvirker et andet. Du vil få en dybdegående viden og forståelse af de vigtigste aspekter af strategisk forretning og ledelse i en global kontekst. Uanset om du er leder, konsulent, analytiker eller iværksætter, vil du opgradere dig klar til at lancere eller fremskynde din karriere til næste niveau.

Studerende vil bygge en fremragende forankring i de vigtigste aspekter af forretning og ledelse, som virksomheder står over for i dag. Designet med input fra succesfulde forretningsfolk og dækker forskellige moduler, vil vi sikre, at du har det bedste grundlag for din professionelle karriere.

Dette program er akkrediteret med den professionelt anerkendte Chartered Management Institute-kvalifikation, så efter vellykket afslutning kan du ansøge om et CMI Level 7 Diploma i Strategic Management and Leadership samt din grad. Dette kursus tilbydes også som en 'akkrediteret grad' af Chartered Institute of Marketing (CiM), hvilket betyder, at studerende kan opnå brancheanerkendte kvalifikationer i et accelereret tempo.

Nyd fleksibilitet – at studere på vores online campus giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo og omkring dine andre forpligtelser, inden for givne tidsfrister og på dit foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen af vores ekspertise, erfaring og fokus på beskæftigelsesegnethed.

Kursus krav

  • 2:2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale studerende kræver desuden et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Karrierevej

Forretningsledelse.

Om skolen

Spørgsmål