Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Ledelse og Human Resource Management med professionel praksis online
The University of Law Business School Online

MSc Ledelse og Human Resource Management med professionel praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | september 2024 - juni 2025

Introduktion

Vores nye MSc Leadership and Human Resource Management med Professional Practice Online-kursus er et 2-årigt fuldtids business masterprogram. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis, der specifikt sigter mod at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Vores online MSc i Lederskab og Human Resource Management er designet til at give dig mulighed for at forberede, eller fremskridt, din karriere inden for ledelse eller forretningsrelateret HR-ledelse. Vores praktisk fokuserede moduler vil give dig en dybde af viden inden for Human Resource Management og samtidig bevare et stærkt fokus på din beskæftigelsesegnethed og sikre, at du udvikler de nøgleoverførbare færdigheder, der ønskes af mange arbejdsgivere.

Dette kursus er akkrediteret af både The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) og The Chartered Management Institute (CMI). Det betyder, at du efter endt uddannelse har mulighed for at ansøge om en CIPD-certificering og et CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership.

Nyd fleksibilitet – at studere på vores online campus giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo og omkring dine andre forpligtelser, inden for givne tidsfrister og på dit foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen af vores ekspertise, erfaring og fokus på beskæftigelsesegnethed.

Kursus krav

  • 2:2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale studerende kræver desuden et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Karrierevej

Forretningsledelse.

Om skolen

Spørgsmål