Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Human Resources med ansættelsesret med professionel praksis online
The University of Law Business School Online

MSc Human Resources med ansættelsesret med professionel praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | september 2024 - juni 2025

Introduktion

Vores nye MSc Human Resources med ansættelsesret med professionel praksis Online-kursus er en 2-årig fuldtids business masteruddannelse. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme de studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Vores online forretning Master i menneskelige ressourcer med ansættelsesret vil give dig en bred forståelse af de vigtigste begreber inden for personaleledelse, samtidig med at du kan specialisere dig i de juridiske aspekter af HR-ledelse og beskæftigelse, hvilket giver dig en konkurrencefordel i jobbet marked. Struktureret med vægt på at imødekomme industriens udviklingsbehov og med et stærkt fokus på din fremtidige beskæftigelsesegnethed, vil du efter afslutningen af ​​dette kursus være godt rustet til at tage din karriere til et seniorniveau.

Dette kursus er akkrediteret af både The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) og The Chartered Management Institute (CMI). Det betyder, at du efter endt uddannelse har mulighed for at ansøge om en CIPD-certificering og et CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership.

Nyd fleksibilitet – at studere på vores online campus giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo og omkring dine andre forpligtelser, inden for givne tidsfrister og på dit foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen af vores ekspertise, erfaring og fokus på beskæftigelsesegnethed.

Kursus krav

  • 2: 2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale krav - et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Karrierevej

MSc Human Resources og ansættelsesret.

Om skolen

Spørgsmål