Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Cyber ​​Security Management med professionel praksis online
The University of Law Business School Online

MSc Cyber ​​Security Management med professionel praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | september 2024 - juni 2025

Introduktion

Vores nye MSc Cyber ​​Security Management med Professional Practice Online kursus er et 2-årigt fuldtids business masterprogram. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Denne postgraduate online grad er designet til at udstyre forretningsfolk med en dyb forståelse af kerneaspekterne af cybersikkerhed i vores nuværende, hurtigt udviklende, teknologiske landskab. Især vil dette program give færdigheder og forståelse for karriereudvikling inden for cybersikkerhedsdatavidenskabsstyring eller enhver ledelsesrolle, hvor vurdering af risiko og analyse af data spiller en væsentlig rolle. Efter afslutningen af ​​dette kursus vil du have viden og færdigheder til at tage din karriere til et seniorniveau og maksimere din fremtidige indtjening.

Dette kursus er akkrediteret af The Chartered Management Institute, så efter vellykket gennemførelse af kurset har du mulighed for at ansøge om et CMI Level 7 Diploma i Strategic Management and Leadership samt din grad.

Nyd fleksibilitet – at studere på vores online campus giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo og omkring dine andre forpligtelser, inden for givne tidsfrister og på dit foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen af vores ekspertise, erfaring og fokus på beskæftigelsesegnethed.

Kursus krav

  • 2: 2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale krav - et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Karrierevej

Cybersikkerhed og styring.

Om skolen

Spørgsmål