Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Governance med selskabsret med professionel praksis online
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Governance med selskabsret med professionel praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | september 2024 - juni 2025

Introduktion

Tag din karriere til næste niveau med vores online business masterkursus i Corporate Governance med selskabsret. Vores nye MSc Corporate Governance med selskabsret med professionel praksis Online-kursus er en 2-årig fuldtids business masteruddannelse. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme de studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Organisationer bliver i stigende grad holdt ansvarlige for deres forretningsbeslutninger, og der er et stadigt voksende fokus på etisk adfærd og virksomhedernes sociale ansvar (CSR). Igennem dette kursus vil du udvikle dine faglige færdigheder og udforske de vigtigste begreber inden for corporate governance og selskabsretlige rammer med fokus på forretningsetik og de etiske og juridiske dilemmaer omkring forretningsbeslutningstagning.

Nyd fleksibilitet – at studere på vores online campus giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo og omkring dine andre forpligtelser, inden for givne tidsfrister og på dit foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen af vores ekspertise, erfaring og fokus på beskæftigelsesegnethed.

Kursus krav

  • 2: 2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale krav - et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Karrierevej

MSc Corporate Governance med selskabsret.

Om skolen

Spørgsmål