Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Financial Management med professionel praksis online
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Financial Management med professionel praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | september 2024 - juni 2025

Introduktion

Vores nye MSc Corporate Financial Management med Professional Practice Online-kursus er et 2-årigt fuldtids business masterprogram. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Designet til dem, der ønsker at forfølge, avancere eller skifte til en karriere inden for virksomheds- eller forretningsfinansiering, har vores online business masterkursus et stærkt fokus på at maksimere din fremtidige beskæftigelsesegnethed. Kursusmodulerne er opbygget med vægt på at imødekomme industriens behov, samtidig med at de giver dig mulighed for at udvikle dine faglige færdigheder. Hvis du har en numerisk baggrund og interesse for at udvikle dybdegående specialistviden og forståelse for nøgleaspekterne af virksomheders økonomistyring, er dette kurset for dig.

Nyd fleksibilitet – at studere på vores online campus giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo og omkring dine andre forpligtelser, inden for givne tidsfrister og på dit foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen af vores ekspertise, erfaring og fokus på beskæftigelsesegnethed.

Kursus krav

  • 2: 2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale krav - et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Karrierevej

Økonomistyring.

Om skolen

Spørgsmål