Keystone logo
The University of Law Business School Online Kandidatprojektledelse med professionel praksis online
The University of Law Business School Online

Kandidatprojektledelse med professionel praksis online

Online

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Fjernundervisning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | september 2024 - juni 2025

Introduktion

Vores nye MSc Project Management with Professional Practice Online kursus er en 2-årig fuldtids business masteruddannelse. Ved at dele det første studieår med den 1-årige MSc Strategic Business Management, drager det 2-årige program fordel af et andet år med professionel praksis specifikt for at fremme studerendes beskæftigelsesmuligheder.

Vores professionelle praksisår tilbyder større fleksibilitet end et traditionelt praktikår, og giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil omsætte dine færdigheder i praksis. Vælg en akademisk afhandling, forretningsplan, forretnings- eller konsulentprojekt eller en betalt placering i branchen, afhængigt af den mulighed, der passer bedst til din fremtidige karrierevej. (For mere information om Professional Practice Year besøg dette websted ).

Vores Online MSc Project Management-grad fokuserer stærkt på beskæftigelsesegnethed og giver de studerende viden og forståelse af de vigtigste aspekter af projektledelse. Med en state-of-the-art blanding af rammer, værktøjer og teknikker implementerer vi eksempler fra den virkelige verden og en praksisorienteret læringstilgang for at sikre, at eleverne får de faglige færdigheder, de har brug for for at udmærke sig. Uanset om en stilling i en organisation eller starter egen virksomhed som freelance projektleder.

Dette kursus er akkrediteret af The Chartered Management Institute, så efter vellykket gennemførelse af kurset har du mulighed for at ansøge om et CMI Level 7 Diploma i Strategic Management and Leadership samt din grad.

Nyd fleksibilitet – at studere på vores online campus giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo og omkring dine andre forpligtelser, inden for givne tidsfrister og på dit foretrukne tidspunkt på dagen, med fordelen af vores ekspertise, erfaring og fokus på beskæftigelsesegnethed.

Kursus krav

  • 2: 2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer
  • Internationale krav - et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.

Gebyrer

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Karrierevej

Projektledelse.

Om skolen

Spørgsmål