Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Introduktion

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Med så tætte forbindelser mellem lov og forretning er det fornuftigt, at en specialist i juridisk uddannelse er veludstyret til at udvikle en fremragende erhvervsskole.

Med et solidt fokus på praktisk læring har Handelshøjskolens formål at gøre eleverne beskæftigelige og klare til at lykkes på arbejdspladsen. Vi er stolte af at skabe det rigtige læringsmiljø for at opnå dine forretningsmæssige ambitioner.

Placeringer og akkreditering

Mange af University of Law Business programmer er akkrediteret af det prestigefyldte Chartered Management Institute (CMI) og studerende vil drage fordel af et CMI eksamensbevis ud over deres grad efter vellykket gennemførelse.

Studerende på akkrediterede programmer vil også få gratis medlemskab til CMI i løbet af deres kursus og i et år efter færdiggørelsen. Fordele omfatter adgang til Storbritanniens største ledelsesbibliotek, adgang til online ressourceportalen, rådgivning fra ansættelse ledere og adgang til online CMI mentorforeningen.

beskæftigelsesegnethed

Ansættelsesegnetheden er kernen i alt, hvad vi gør på Business School.

Vores medarbejderskabsteam vil give dig en-til-en-råd om, hvordan du med succes kan engagere dig i forretningskontakter fra store britiske rekrutterere som IBM, Lloyds of London og Price Waterhouse Coopers (PwC), som du vil mødes gennem arrangementer, workshops og besøg til organisationer, der gør det muligt for dig at se førstehånds, hvordan virksomheden opererer i den virkelige verden.

Tilslutninger

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Vores track record og erfaring som juridiske universitet har gjort det muligt for os at etablere globale forbindelser i juridiske og erhvervssektorer, og det er gennem disse forbindelser, at vi forstår, hvor vigtigt det er at have mulighed for at forbinde med potentielle arbejdsgivere, når du starter din karriere

Derfor har vi udviklet stærke globale relationer med virksomheder og arbejdsgivere til at levere fremragende netværksmuligheder.

London placering

Postgraduate programmer på Juridisk Universitet Business School undervises på vores London Bloomsburycampus i hjertet af hovedstadens kommercielle knudepunkt og i et af Londons mest pulserende områder.

Mange af vores kurser er også tilgængelige 100% online.

Vores kurser

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

University of Law Business School tilbyder en række postgraduate programmer i hele Storbritannien, herunder:

 • MSc Strategisk Business Management
 • MSc Ledelse og Human Resource Management
 • MSc International Marketing
 • MSc Corporate Financial Management
 • MSc Global Accounting

Vi tilbyder også Master of Business Administration (MBA) kurser, der er udviklet til fagfolk fra enhver disciplin, der søger at fremme i deres nuværende rolle eller forbedre deres karriere for at komme videre til ledende og ledende roller.

Vi tilbyder to programmer, der giver dig mulighed for at specialisere sig i international lov eller iværksætteri.

 • MBA Entrepreneurship
 • MBA International Law

Mange af vores kurser er også tilgængelige 100% online.

Placeringer

 • London

  Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

 • UK Online

  UK Online, Det Forenede Kongerige

  Spørgsmål