Keystone logo
University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Introduktion

Center for livslang læring (C3L), der blev oprettet i 2006, er et forskningscenter på University of Oldenburg. Som videnskabeligt institut har Center for Livslang Læring (C3L) været førende inden for Tysklands fortsatte videregående uddannelsessektor ved hjælp af innovative undervisnings- og læringsformater og ved udvikling og anvendelse af kreditoverførselsprocedurer. Vores kurser er designet til at imødekomme behovene hos voksne voksne i virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at fortsætte deres faglige udvikling, eller som søger støtte til at udvikle efteruddannelsesprogrammer i deres organisation. C3L beskæftiger mere end 70 uddannelses-, forsknings- og læringsstøttepersonale, hvor mere end 120 professorer leverer en læringsoplevelse af høj kvalitet til C3L-studerende.

138083_download.png

Carl von Ossietzky Universitetet i Oldenburg blev grundlagt i 1973, hvilket gør det til en af Tysklands unge universiteter. Målet er at finde svar på de store udfordringer, som samfundet står overfor i det 21. århundrede - gennem tværfaglig, banebrydende forskning.

Pathways på Oldenburg campus er korte: Universitetets akademiske medarbejdere og administrativt personale arbejder tæt sammen ved hjælp af en tværfaglig tilgang. Mange er integreret i særlige forskningsområder, forskningsgrupper og europæiske ekspertklynger.

Universitetet samarbejder tæt med mere end 200 andre universiteter verden over og er også tilknyttet ikke-universitetsinstitutter inden for forskning, uddannelse, kultur og erhvervsliv.

University of Oldenburg forbereder over 13.700 studerende til professionelt liv. Det tilbyder en bred vifte af discipliner, fra sprogstudier, kulturstudier og humaniora til uddannelsesvidenskab, kunst og musikvidenskab, økonomiske og sociale videnskaber, matematik, datalogi, naturvidenskab og de nye medicin- og sundhedsvidenskabelige programmer, der blev oprettet i 2012 .

138084_download-1.png

Placeringer

  • Oldenburg

    Carl von Ossietzky Universität Oldenburg, Ammerländer Heerstraße 114-118, 26129, Oldenburg

Spørgsmål