Keystone logo
University of Wyoming

University of Wyoming

University of Wyoming

Introduktion

University of Wyoming tilbyder en uddannelse i verdensklasse i det lille samfund i Laramie, Wyoming. Grundlagt i 1886, byder universitetet hvert år mere end 14.000 studerende fra alle 50 stater og 90 lande velkommen. Som et landstipendiatuniversitet er vi dedikerede til at betjene staten Wyoming og producere kandidater, der fortsætter med at være globale ledere. Her kan du studere alt fra agronomi til zoologi, kriminel retfærdighed til teater og dans.

Livet i Laramie

Når du tilmelder dig University of Wyoming , tilmelder du dig ikke kun en god uddannelse til en overkommelig pris; du bliver også en del af et samfund, der er stolt af at blive udfordret, rejse sig til lejligheden og omfavne vores lokale omgivelser. Du finder uendelige udendørs eventyr i fire sæsoner, kunst og kultur, et livligt centrum og et indbydende campusfællesskab.

Vi er autentiske

University of Wyoming blev rodet i vestens traditioner og omgivet af de barske Rocky Mountains, og blev grundlagt i 1886 og er en nationalt anerkendt forskningsinstitution for landstipendier med ekspertfakultet, højtstående akademikere og faciliteter i verdensklasse.

Vi er forbundet

Udnyt de små klassestørrelser, støttende professorer og den lokale og statlige støtte, som Wyoming eneste fire-årige universitet nyder godt af. Og en gang en cowboy, betyder altid en cowboy, at du får livslange forbindelser med alumner uanset hvor din rejse tager dig.

Vi er globale

Oplev verden som dit klasseværelse med den største studie-udlandsstipend fra ethvert amerikansk fire-årigt offentligt landstipendseuniversitet. UW-studerende studerer hvert år i næsten 50 lande på 400 indenlandske og studerende i udlandet .

Vi er eventyrlystne

Find din Wyoming i de 30 mil med præparerede langrendsløjper, 300 mil med snescooter-stier og mere end 100 mil mountainbike-stier, plus fiskeri, klatring, 2,9 millioner acres nationalskov og mere. Udendørsmagasin anerkendte UW som en af landets bedste udeskoler .

10 grunde til at være en cowboy

 1. Et lavt forhold mellem studerende og fakultet på 15: 1.
 2. Nationalt anerkendt forskningsinstitution.
 3. Et uovertruffen studie i udlandet stipendiat.
 4. 200 studerende organisationer og frivillige muligheder.
 5. Uddannelses- og forskningsfaciliteter i verdensklasse.
 6. Konkurrencedivision IA atletiske programmer.
 7. Lav globale forbindelser gennem UW-netværket af alumner.
 8. Opsøgning og støtte til hvert hjørne af Wyoming og videre.
 9. Anerkendt som en top udendørs eventyrskole.
 10. Top-niveau uddannelse til en fremragende værdi.

Brooke Cagle / Unsplash

126849_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Velkommen til Laramie

Perlebyen Wyoming

Denne jernbaneby fra 1860'erne ligger mellem bjergkæder på 7200 fod og er nu hjemsted for næsten 32.000 indbyggere, et antal respekterede museer og utallige one-of-a-kind butikker og restauranter. Et dusin pulserende vægmalerier, malet af lokale kunstnere, bringer liv i den historiske Laramie centrum, mens rumlen om tog minder denne vestlige by om dens rødder. Uanset om du skal mod Laramie-floden eller søer i den sneklædte rækkevidde for at fiske eller bruge de 2,9 millioner hektar nærliggende nationalskov til at vandre, cykle, lejre eller stå på ski, venter det episke eventyr i alle retninger.

UW-historie

University of Wyoming blev grundlagt i 1886, da Wyoming stadig var et territorium. I september 1887 åbnede UW sine døre for 42 studerende og fem fakultetsmedlemmer - som det passer til universitetet i ”Ligestillingsstaten” inkluderede både studerende og fakultet kvinder fra den første dag. Old Main, der blev bygget i udkanten af byen i Laramies bypark, var UWs første bygning og holdt klasser, biblioteket og administrative kontorer i de første år af universitetets eksistens.

Den første universitetspræsident, John Wesley Hoyt, oprettede en læseplan med fokus på kunst og humaniora og skabte en kandidatgrad og normal skole. Derudover underviste universitetet som Wyomings landstøtteinstitution kurser i landbrug, ingeniørarbejde og militær taktik.

UW er siden vokset til et stort undervisnings- og forskningsuniversitet med ca. 13.500 studerende og mere end 700 fakultetsmedlemmer. UW har været det eneste fire-årige universitet i staten Wyoming gennem hele sin eksistens, skønt det har opretholdt et tæt forhold til statens samfundsskoler.

Programmer som atletik, landbrugsudvidelse, statslige og føderale partnerskaber - og nyere initiativer som School of Energy Resources og NCAR-Wyoming Supercomputing Center - har spillet vigtige roller i mange Wyoming-beboere og samfund i næsten 125 år.

Universitetsarkiver på American Heritage Center er en stor ressource til at få adgang til historisk materiale om vigtige begivenheder og tusinder af fotografier i dets digitale digitale samlinger.

Punkter af stolthed

UW Pride er mere end bare farverigt tøj - det er en dristig holdning, der trækker på en rig arv af uddannelse, udforskning og virksomhed, og symboliserer vestens ånd . UW fejrer resultaterne af de enkeltpersoner, der repræsenterer vores institution, herunder studerende, fakultet, personale, alumner og donorer, såvel som dets unikke bånd til folket i Wyoming.

UW Pride viser også vores engagement i ekspertise inden for faciliteter og programmer understøttet af offentlige og private bidrag, lige fra Michael B. Enzi STEM-anlægget og Buchanan Center for Performing Arts til Top-Tier Science Initiative og Trustees Education Initiative.

Lær hårdt, leg hårdt. I mere end 100 år har Pokes fans jublet over deres foretrukne UW-atletiske hold, mens de sportede deres bedste Brown and Gold. Vores fremragende studerende-atleter konkurrerer i både NCAA Division IA og klubsport og stræber efter at være fremragende på og uden for banen. Go Pokes!

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Laramie

  East University Avenue,1000, 82071, Laramie

Programmer

Spørgsmål