Keystone logo
University of Winchester Kandidatgrad i dyrevelfærd, adfærd, etik og lovgivning
University of Winchester

Kandidatgrad i dyrevelfærd, adfærd, etik og lovgivning

Winchester, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 *

Fjernundervisning

* internationale studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

 • Undersøge og formidle betydningen af dyrevelfærd til akademiske og andre målgrupper
 • Programmet er delvist baseret på det teoretiske pensum, der kræves for de europæiske og amerikanske veterinære specialkvalifikationer for dyrlæger inden for dyrevelfærd
 • Lær af højt kvalificerede, entusiastiske og anerkendte lærere

Animal Welfare, Behaviour, Ethics and Law på Winchester reflekterer kritisk over nutidens brug af dyr og giver de akademiske færdigheder og den ekspertise, der er nødvendig for at beskytte dyr og fremme deres velfærd. Winchester er førende i verden med hensyn til de værdier, der holdes og diskuteres, såsom medfølelse og social retfærdighed, som er centrale for dette kursus.

Du overvejer dyrs rettigheder og etikken omkring brugen af dyr til mad, sport og videnskabelig forskning. Hvordan bør samfundet afspejle disse rettigheder og etiske principper i vores lovgivning og offentlige politikker? Vi undersøger de mange former for brug af dyr i forskellige omgivelser, f.eks. landbrug, transport og slagtning, laboratorier, hjem, zoologiske haver og forskellige andre underholdningssteder, og vi undersøger fritgående dyr i naturlige omgivelser. Efterhånden som du kommer igennem programmet, lærer du at beherske de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at vurdere og sikre dyrevelfærd ved hjælp af en række data og solide videnskabelige processer.

Kurset adskiller sig fra andre sammenlignelige programmer bl.a. på grund af de forskellige dyr, der dækkes, herunder vilde, fritlevende dyr, hvirvelløse dyr, skadedyr og de velfærdsproblemer, der er forbundet med dem. Du opfordres til at udvikle dine kommunikationsevner i en række forskellige stilarter, herunder plakater, blogs og multimediepræsentationer, og til at dele idéer om dyrevelfærd uden for det akademiske miljø.

Modulerne omfatter Dyr og samfund, Dyreproblemer, Dyrepsykologi og adfærd, Forskningsmetoder og en afhandling på 10.000 ord om det valgte emne. Undervisningen foregår ved hjælp af en virtuel online læringsplatform i form af grundnotater med supplerende læsning, videoer og forelæsningsnoter, hvilket gør kurset tilgængeligt for studerende overalt i verden.

Kandidaterne arbejder som dyreadfærdseksperter, i dyrevelfærds- og interesseorganisationer, zoologiske haver, fristeder og andre organisationer, der har brug for viden om dyreforvaltning og dyrevelfærd, i regeringsafdelinger, der arbejder med dyrespørgsmål, i agenturer, der har til formål at opretholde velfærdsstandarder, og i kommercielle organisationer, der forsøger at indføre sådanne standarder for deres landbrugsleverandører.

Akkreditering

For dyrlæger, der ønsker at opnå specialuddannelse i dyrevelfærd, er dette program delvist baseret på det teoretiske pensum, der kræves for de europæiske og amerikanske kvalifikationer.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Veterinær almen praksis PGCert
  • Guildford, Det Forenede Kongerige
  • 7G7M+42, Det Forenede Kongerige
 • International dyrevelfærd, etik og lovgivning MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (online læring)
  • Online
 • RCVS Certificate in Advanced Veterinary Practice PgProfDev (Online Learning)
  • Online