Keystone logo
University of West Alabama Online Ed.D. i Landdistriktsuddannelse - Bibliotek Mediespor
University of West Alabama Online

Ed.D. i Landdistriktsuddannelse - Bibliotek Mediespor

Livingston, USA

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

University of West Alabamas online Doctor of Education in Rural Education er specifikt designet til at løse kritiske spørgsmål vedrørende landdistrikter og skoler. Som det første program af sin art i nationen, understreger denne avancerede grad landdistriktsstuderendes unikke udfordringer og behov.

Online EdD in Rural Education er åben for ansøgere med en kandidatgrad inden for enhver disciplin og leveres online i et fleksibelt, asynkront format. Fuldfør din uddannelse på fire år og arbejd tæt sammen med eksperter, der har mange års erfaring med uddannelse i landdistrikterne. Fordi dette program bruger åbne pædagogiske ressourcer, vil du spare på udgifterne til lærebøger. Du kan også overføre op til 15 kreditter for at fremskynde din færdiggørelsestid.

Som studerende vil du engagere dig i dataindsamling og analysepraksis, der informerer statsdækkende beslutningsprocesser inden for uddannelsespolitik og færdiggør en afhandling med fokus på uddannelse i landdistrikter. Læseplanen blev oprettet i samarbejde med Alabama skoledistrikter og ekspertinspektører for at sikre, at du får relevante færdigheder, du kan anvende i en række forskellige sammenhænge.

EdD indeholder fem spor, der giver dig mulighed for at specialisere dine studier. Mulighederne omfatter rådgivning, videregående uddannelsesadministration, organisatorisk forandring og ledelse, lærerleder og biblioteksmedier. Hvert af disse spor vil udvikle dine færdigheder inden for fokuserede områder for at forberede dig til kravene fra din valgte professionelle vej.

Om skolen

Spørgsmål