Keystone logo
University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

Introduktion

Hvorfor få efterspurgte færdigheder på University of Toronto School of Continuing Studies ?

University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) Boot Camps udstyrer dig med væsentlige færdigheder til at hjælpe med at guide din vej til succes. Med strategisk konstruerede læseplaner, ansigt-til-ansigt interaktion og ekspertinstruktører giver vi en lærerig oplevelse, der vil hjælpe med at forme fremtiden for din karriere.

Oversigt over UofT SCS Boot Camps

  • Byg en bred portefølje af projekter og applikationer i vores programmer for kodning, dataanalyse, UX/UI, fintech og digitale marketing, eller lær en række færdigheder, der gælder for industricertificeringer i vores cybersikkerhedsprogram.
  • Alle vores programmer tilbyder en deltidsplan, så du kan forbedre dine færdigheder uden at forlade arbejdet.
  • Vores webudviklingsprogram tilbyder også muligheder, der passer bedst til din tidsplan - med et fuldtidsprogram for dem, der ønsker at studere i et accelereret tempo.
  • Drag fordel af en bred vifte af karrieretjenester til at understøtte din overgang til branchen.
UofT SCS Boot Camps tilbydes gennem University of Toronto School of Continuing Studies i samarbejde med edXOm edXedX, en del af 2U Inc., arbejder med respekterede universiteter og organisationer for at levere innovativ, færdighedsbaseret træning til et fællesskab på over 45 millioner elever rundt om i verden for at støtte dem på alle stadier af deres liv og karriere. edX leverer boot camps gennem en fordybende læringsoplevelse med eksperttjenester og værdifulde ressourcer. Fra 2021 er kandidater blevet ansat af 6.700+ virksomheder, inklusive mere end 62 % af Fortune 100.

Placeringer

  • Toronto

    King's College Circle,27, M5S, Toronto

    Spørgsmål