Keystone logo
© BIMM University
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Introduktion

Nye måder at lære på, nye måder at skabe forandringer på

University of Sussex blev grundlagt i 1961 og har længe haft et godt ry for at tilbyde alle en uddannelse i verdensklasse. Vores fjernundervisningskurser giver dig mulighed for at studere på Sussex, uanset hvor du befinder dig i verden.

Vi er et forskningsintensivt universitet, der tiltrækker førende akademikere og studerende fra over 100 lande verden over. Vi udfordrer konventioner og fremmer radikale og progressive idéer for at give de studerende en unik uddannelsesoplevelse.

Vores mål er at forbedre vores elevers liv og give dem redskaberne til at yde deres eget bidrag til verden og ændre den.

"Min hovedmotivation for at studere International Marketing Masters var at få flere professionelle færdigheder og udvikle min viden. Den bekvemmelighed og fleksibilitet, der ligger i onlineundervisning, tiltrak mig virkelig. Ved at studere online kan jeg studere og arbejde, når det passer mig."Kathryn Huang - Digital Marketing Executive og studerende på en MSc i international markedsføring (online), Vancouver, Canada.
 • Giv din karriere et skub fremad
  Gå dybere ned i det emne, der fascinerer dig, og giv din karriere de færdigheder, som arbejdsgivere over hele verden efterspørger.
 • Onlineundervisning
  Vores kurser er 100 % online og har seks startdatoer om året, så du kan starte på dit kursus, når du vil, og studere i din egen tid hjemmefra.
 • Støtte til dine studier
  Få hjælp fra vores dedikerede online-team for succes for studerende, som vil støtte dig på din rejse fra indskrivning til eksamen.

lære, studerende, laptop
geralt / pixabay

Studere online med Sussex

Vi forstår, at mange af vores studerende vælger at tage et postgraduate kursus for at forbedre deres karriere. Vores online masteruddannelser er designet med fokus på beskæftigelsesegnethed. Vi sikrer, at undervisningen og læringen er praktisk, fokuserer på casestudier fra den virkelige verden og giver dig færdigheder, som du kan tage direkte med dig ud på arbejdspladsen.

Vores fjernundervisningskurser foregår 100 % online og giver dig fleksibilitet, så du kan tilpasse dine studier til dit liv og din karriere. Modulerne leveres ved hjælp af en karruselmodel, hvilket betyder, at hvis du har brug for at holde en pause fra dine studier på et hvilket som helst tidspunkt, kan du blot "træde ud af" kurset og deltage igen, når du har tid til at bruge tid på dine studier igen*.

Undervisningen leveres af akademikere og praktikere, der er førende inden for banebrydende forskning og udvikler nye måder at tænke om verden på. Ligesom på vores kurser på campus er der en tydelig Sussex-læringsstil, der gennemsyrer hvert enkelt masterkursus. Du vil blive opfordret til at tænke ud over og udfordre normen.

Ved at studere i et virtuelt klasseværelsesmiljø får du mange ekstra færdigheder, som arbejdsgiverne sætter pris på i dagens digitale verden. Du vil arbejde med virtuelle projekter og i virtuelle teams med medstuderende i forskellige tidszoner over hele verden. Du vil være sikker på at arbejde med digitale platforme og være en digital mester i din organisation.

Vores kurser er bygget op til studerende med alle fysiske og kognitive evner og i alle geografiske områder med online tilgængelighed for øje.

Og med en menneskelig oplevelse, der erstatter den upersonlige side af fjernundervisning, bringer vores online-kurser et globalt netværk af studerende sammen gennem peer-to-peer-læring og diskussionsgrupper.

Vores online masteruddannelser er her for studerende overalt, der ønsker at skabe deres egen form for forandring.

*maksimum for pausetid gælder for kurser.

117651_notes-macbook-study-conference.jpg

Studenterklæringer

Placeringer

 • London

  London, Det Forenede Kongerige

Spørgsmål