Keystone logo
University of Surrey Veterinær almen praksis PGCert
University of Surrey

Veterinær almen praksis PGCert

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 5.600

Fjernundervisning

Introduktion

  • Studer på et kursus, der er designet og støttet af veterinærpædagoger med et væld af almen praksiserfaring.
  • Få en grundig forståelse af de færdigheder og egenskaber, der kræves til almen veterinær praksis i Storbritannien. Denne UK Level 7-kvalifikation vil hjælpe internationale dyrlæger med at forberede sig til Royal College of Veterinary Surgeons (RCVS) lovpligtige medlemsundersøgelse.
  • Udvid din eksisterende faglige viden og færdighedssæt for at fremme din karriere eller få den støtte og vejledning, der er nødvendig for at vende tilbage til veterinærpraksis i Storbritannien efter en karrierepause.
  • Drag fordel af en fleksibel online kursusstruktur med adgang til et omfattende virtuelt bibliotek med undervisningsmaterialer.

Hvad du vil studere

På dette kursus lærer du om de færdigheder og egenskaber, der kræves i Storbritannien for almen praksis for små dyr, almen praksis for heste, almen praksis for produktionsdyr og veterinær folkesundhed, patologi og faglige færdigheder.

Du vil blive undervist i dag 1-kompetencerne, der kræves for nyuddannede dyrlæger, som fastsat af RCVS.

Du vil også lære vigtigheden af ​​bæredygtighed, beskæftigelsesegnethed, opfindsomhed og robusthed, digitale evner og global og kulturel bevidsthed, og hvordan de relaterer til rollen som en dyrlæge.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Levering af programmer

Om skolen

Spørgsmål