Keystone logo
University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

Introduktion

USC Upstate tilbyder i alt 15 online- og hybridprogrammer, der giver vores studerende mulighed for at gennemføre en USC Upstate-grad på den måde, der bedst opfylder deres behov. Over 10% af USC Upstate-studerende er indskrevet i fuldt online-programmer, og næsten 33% af vores studerende tilmelder sig mindst et online-kursus hvert semester.

FORMÅL:

USC Upstates onlineprogrammer blev rangeret som det bedste Bedste Online College i South Carolina af SR Education Group baseret på lav undervisning og den højeste median årlige alumneløn i staten ($ 72.700).

Formålet med fjernundervisning hos USC Upstate er at tilbyde eksisterende programmer og kurser ved hjælp af online- og fjernleveringsmetoder. Den søger at give en studerendeoplevelse af høj kvalitet ved at udvide tidspunkter og steder for programudbuddet og omfatte teknologisk innovation. Gennem partnerskaber med andre uddannelsesinstitutioner, virksomheder, brancher og både samfunds- og offentlige agenturer vil USC Upstate skabe læringsmuligheder efter behov. Institutionen vil vise operationelt forvaltning ved at levere disse vigtige tjenester effektivt.

Mål

At opretholde den høje kvalitet af eksisterende akademiske programmer leveret gennem fjernundervisning som defineret af passende akkrediteringsbureauer

At overholde SREB-principperne for god praksis for fjernundervisning

For at sikre, at den anvendte teknologi passer til programmernes art og mål

Placeringer

  • Spartanburg

    University Way,800, 29303, Spartanburg

    Spørgsmål