Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

Introduktion

University of South Carolina Salkehatchie er centralt beliggende i det lave land i South Carolina med campusser i Walterboro og Allendale. Da vores campus er vokset, har vores uddannelsesmæssige, kulturelle og økonomiske indvirkning på samfundet også. Vi er glade for at fortsætte med at spille en vigtig rolle i de lokale borgeres liv, når vi går ind i vores femte årti af tjeneste for det lave landlige land.

På University Of South Carolina Salkehatchie trives vores studerende og har mindeværdige collegeoplevelser. Med overkommelige undervisning og gebyrer, masser af gradvalg, et lavt forhold mellem studerende og lærere og et fremragende fakultet, der er dedikeret til at hjælpe hver studerende med at nå deres fulde potentiale, har hver studerende en chance for at vokse og lære.

Vores studerende bevæger sig fremad, hvad enten det betyder at fortsætte til en fireårig skole, finde meningsfuldt arbejde inden for et felt, de elsker, eller bare kende deres næste skridt. Hver studerende ved University Of South Carolina Salkehatchie er en person, og vores mål er at hjælpe dem med at få succes.

Placeringer

  • Allendale

    James Brandt Boulevard,465, 29810, Allendale

    Spørgsmål