Keystone logo
© ©University of Portsmouth
University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

Introduktion

172495_172345_button_read-more-about-portsmouth-online-on-their-website.png

Hvorfor være med os?

Portsmouth er en gateway-by, der er åben for verden. Vores universitet er det samme. Vores deltid, onlinekurser betyder, at du kan studere overalt i verden, når det passer dig. Hos os får du viden og færdigheder til at forbedre dine karrieremuligheder og udvikle et globalt netværk undervejs. Deltag i det næste trin i din uddannelsesrejse. Se, hvordan vi kan hjælpe med at tage dig hen, hvor du vil hen.

# 21
universitet i England

(Guardian University Guide, 2020)

5
stjerner for beskæftigelsesegnethed

(QS World University Rankings)

3
start datoer pr. år

Februar, maj og september

Vores studerende er fra hele verden. Vi har modtaget studerende fra næsten 150 lande og tæller velkommen. Det ville også være en fornøjelse at byde dig velkommen!

University of Portsmouths online-kurser på deltid er designet til at passe omkring dig. Du behøver ikke at flytte hus eller få et visum til at studere hos os. Du kan få adgang til dit kursus overalt i verden via Moodle, vores brugervenlige digitale læringsmiljø (DLE). Dette er muligt, fordi alle vores moduler, læringsaktiviteter og vurderinger leveres online.

Alle vores kursusmoduler er opdelt i håndterbare ugentlige sektioner, så kurset passer til din livsstil og forpligtelser.

Efter eksamen fra University of Portsmouth via et onlinekursus har dit eksamensbevis den samme akademiske vægt som en on-campus grad.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Portsmouth

    Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Portsmouth

Spørgsmål