Keystone logo
University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

Introduktion

Pitt Online, en afdeling af University Center for Teaching and Learning, har til opgave at tilbyde kandidatuddannelser, der svarer til dem, der tilbydes studerende på Pittsburgh Campus med hensyn til kvalitet, fakultet og supporttjenester. Fakultet valgt til Pitt Online underviser i kurser både på og uden for campus og giver det samme engagement i kvalitet, strenghed og overholdelse af de højeste faglige standarder.

Gennem Pitt Online er de samme højkvalitetsprogrammer, der tilbydes i traditionelle klasseværelsesindstillinger, nu tilgængelige for kvalificerede ansøgere uanset deres geografiske placering. Supporttjenester er også designet til at give Pitt Online-studerende et overlegen læringsmiljø gennem virtuel adgang til universitetets mange ressourcer, herunder digitale biblioteker, akademisk rådgivning og instruktionsmateriale.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Spørgsmål