Keystone logo
University of Oxford

University of Oxford

University of Oxford

Introduktion

University of Oxford blev grundlagt i 1096 og er et af verdens førende universiteter.

Sprogcentret er University of Oxford hjem for alle studerende, akademiske og professionelle medarbejdere, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder.

Vores akademiske engelske kurser hjælper internationale studerende med at forbedre deres akademiske skriftlige og talte kommunikationsbyggeri og øget selvtillid. De undervises af specialister på akademisk engelsk og er designet til at imødekomme behovene hos studerende og ansatte ved University of Oxford .

Vores sprogbibliotek har multimediemateriale til rådighed for akademisk engelsk læring og testning.

Bekvemt beliggende i det centrale Oxford, er vores dedikerede bygning et paradis for alle på universitetet, der ønsker at være med i vores fællesskab af sprogelskere, hvilket giver dig plads til at dele dine sprogfærdigheder og forberede dig til at studere på engelsk.

Uanset om du vil forbedre dine kommunikationsevner, forbedre din akademiske skrivning, skabe tillid til det engelske sprog, kommunikere med mennesker lettere, forbedre dine karrieremuligheder, eller bare lære noget nyt, tilbyder University of Oxford sprogcenter et centralt hub for alle .

Du er meget velkommen til at deltage i os.

Placeringer

  • Oxford

    Woodstock Road,12, OX2 6HT, Oxford

Spørgsmål