Keystone logo
© Penn State Great Valley
University of Montana Online

University of Montana Online

University of Montana Online

Introduktion

Tænk kritisk. Lev etisk. Udforsk kreativt. Kommuniker effektivt. Dette er de idealer, som vores studerende, fakultet, forskere og personale stræber efter. Vi sætter en høj bar for akademiske studier, kreative præstationer og videnskabelig udforskning i vores online- og campusprogrammer. Dette gavner ikke kun vores studerende, men deres samfund og verden som helhed.

På University of Montana forvandler vi liv ved at tilbyde en tilgængelig uddannelse af høj kvalitet - uanset om studerende studerer online eller på campus. Vi er kendt for at generere forskning i verdensklasse og kreative stipendier et enestående sted. Gennem vores uddannelser hjælper vi med at forme globale borgere, der er kreative og smidige elever.

Som kandidat kan du udvide grænserne for viden, når du deler dine oplevelser, mens du bygger og opretholder forskellige samfund.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Missoula

    Campus Drive,32, 59812, Missoula

    Programmer

    Spørgsmål