Keystone logo
© Penn State Great Valley
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

Introduktion

Hos UMass Amherst byder vi dig velkommen til at deltage i vores mangfoldige, inkluderende fællesskab af drømmere, innovatører, skabere og gørere. Find ud af, hvordan du kan udforske dine interesser og opbygge færdigheder for at sætte dit præg på verden med en UMass-uddannelse.

Dette er dit øjeblik.

Dette er din mulighed.

Dette er UMass.

UMass på et øjeblik

I løbet af det sidste årti har University of Massachusetts fortsat sin voldsomme stigning i både omdømme og ekspertise. Siden 2010 er UMass Amherst steget til #26 i US News & World Report's Best Colleges Guide, hvilket gør det til en af de mest forbedrede institutioner blandt top-tier offentlige universiteter i Amerika. UMass Amherst, der ligger i Amherst, Massachusetts, ligger på næsten 1.450 acres i den naturskønne Pioneer Valley i det vestlige Massachusetts, 90 miles fra Boston og 175 miles fra New York City. Campus tilbyder et rigt kulturelt miljø i landlige omgivelser tæt på større bycentre. University of Massachusetts Amherst er akkrediteret af New England Commission of Higher Education.

Vokser fra dybe rødder

Siden vores grundlæggelse i 1863 som et jordtilskudsuniversitet kendt som Massachusetts Agricultural College, har University of Massachusetts Amherst haft en urokkelig forpligtelse til social forandring og skabelsen af en bedre verden. Vi har været dedikerede til at uddanne offentligheden, generere ny viden og anvende opdagelser til at forbedre samfundet – en mission, vi stadig står for i dag. I mere end 150 år har vi været på forkant med nogle af de største skift i vores samfund, fra at støtte kvinders rettigheder og vores forbindelser med den tidlige afskaffelsesbevægelse til den sociale uro, der fandt sted på vores campus og over hele landet i hele landet. 20. århundrede.

I dag står vi stolt blandt de 200 bedste programmer på verdensplan inden for 29 akademiske discipliner og fortsætter med at opnå global anerkendelse for ekspertise inden for forskning, stipendier og iværksætteri. Aktivisme og fortalervirksomhed lever i bedste velgående på UMass campus. Vi fortsætter med at fejre vores dybe rødder i sociale forandringer gennem vores forpligtelse til mangfoldighed, lighed og inklusion for alle studerende. Fra vores tilgang til akademikere til de studerendes organisationer, der trives på vores campus, fortsætter UMass-fællesskabet af studerende, fakulteter og medarbejdere med at ændre verden på hver en tur.

Vi er revolutionære

På University of Massachusetts Amherst løber en revolutionær ånd gennem vores årer. Vi søger at besvare nye spørgsmål, udfordre gamle konventioner og opbygge en verden, hvor alle, uanset deres baggrund, har friheden til at være sig selv. Vi styrker hinanden til at gøre det bedre, nå længere og opnå større i vores stræben efter ekspertise. Når det kommer til en udfordring, ser vi muligheder, ikke problemer. Når noget virker umuligt, arbejder vi hårdere, graver dybere og skaber innovationer, der kan ændre verden.

For hos UMass Amherst er vi revolutionære.

Breaking New Ground

Gennem sin historie har UMass Amherst demonstreret et stærkt institutionelt engagement i at udvide virkningen af sin forskning og stipendium i nye retninger, med nye partnere og gennem kreative tilgange til samarbejde.

Faktisk samarbejder UMass-forskere på tværs af grader og discipliner med industrien for at bringe frugterne af deres forskning til markedet. Fra Innovation Challenge - en firedelt iværksætterkonkurrence på tværs af campus for studerende og unge alumner - til at facilitere venturefonde fra samarbejdspartnere på tværs af felter, opmuntrer UMass den iværksætterånd, der fylder vores samfund med innovatører.

Vores engagement i dig

University of Massachusetts Amherst har en langvarig forpligtelse til sociale fremskridt, en dyb værdi for forskellige perspektiver og et drive for inklusiv ekspertise.

Som en offentlig jordtilskudsinstitution har UMass Amherst et historisk og nutidigt ansvar for at give adgang og muligheder for alle mennesker. Vi fremmer et fællesskab med gensidig respekt ved at sikre et sikkert, progressivt og forstående campus for alle.

Uddannelse i verdensklasse. Når som helst hvor som helst.

UMass Amherst er et sandt universitet uden mure (UWW). For at kæmpe for nye tilgange og nedbryde traditionelle barrierer for uddannelse tilbyder UWW eleverne en bred vifte af uddannelsesprogrammer af højeste kvalitet - fra færdiggørelse af en grad til kandidatuddannelser til faglig udvikling - i innovative og fleksible formater. Vi fører an i opgaven med fuldt ud at integrere ansigt-til-ansigt og virtuelle uddannelsesoplevelser på UMass Amherst, hvilket giver revolutionerende adgang til alle elever.

Indlæggelser

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Amherst

    Amherst, USA

    Spørgsmål