Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences Online graduate Certificate in Population Health Management
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Online graduate Certificate in Population Health Management

Online

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

01 Aug 2024

Aug 2024

USD 791 / per credit

Fjernundervisning

Introduktion

Online Graduate Certificate in Population Health Management er designet til sundhedspersonale, der ønsker at få den strategiske viden og værktøjer, der er nødvendige for effektivt at forstå og reagere på udfordringerne og mulighederne inden for sundhedssektoren på tværs af geografiske og demografiske befolkninger.

University of Louisvilles Population Health Management 100% online graduate-program præsenterer et omfattende overblik over det aktuelle landskab for forskellige sundhedspopulationer. Studerende vil lære om de strategier, der er nødvendige for at forudsige og forbedre sundhedsmodeller, forstå forviklingerne ved patientfakturering og styre befolkningens sundhed inden for sundhedssektoren. Dette 4-kursus program er ideelt for arbejdende sundhedsprofessionelle, der søger at transformere eller skabe bæredygtige modeller for værdidrevet ansvarlig pleje og beslutningstagning med fleksibel læring uden at tage tid væk fra deres karriere.

Online Graduate Certificate in Population Health Management tilbydes gennem School of Public Health and Information Sciences ved University of Louisville.

Højdepunkter

  • Spring over GRE - ikke påkrævet for optagelse i certifikatprogrammet.
  • Få relevant og overførbar viden om sundhedssektoren gennem kurser i sundhedspolitik og -analyse, grundlag for folkesundhed i sundhedsstyring, befolkningssundhedsstyring og mere.
  • Udnyt fleksibiliteten og bekvemmeligheden ved 100 % online klasser, leveret over et 8-ugers, asynkront kursusformat.
  • Anvend dine certifikater til UofL's online Master of Science in Health Administration, en toprangeret US News & World Report og CAHME-akkrediteret program (ved godkendelse; skal gælde for kandidatuddannelsen separat).*

*MSHA-kandidater eller aktuelt tilmeldte MSHA-studerende er ikke berettiget til at modtage befolkningssundhedsstyringscertifikatet. Den MSHA CAHME-akkrediterede kandidatgrad er den passende og tilstrækkelige legitimation til udvikling.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål