Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences Online graduate Certificate in Healthcare Financial Management
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Online graduate Certificate in Healthcare Financial Management

Online

32 Weeks

Engelsk

Fuldtid, Deltid

01 Aug 2024

Aug 2024

USD 791 / per credit

Fjernundervisning

Introduktion

Online Graduate Certificate in Healthcare Financial Management er designet til personer, der arbejder i eller ønsker at forfølge stillinger i den finansielle arena i sundhedssektoren ved at udvide deres økonomiske og administrative baggrund, hvilket bedre vil forberede disse personer til karrierevækst på lederniveau.

Som et resultat af at fuldføre dette certifikat vil de studerende have et solidt fundament inden for områder som hospitalsøkonomi, budgettering, budgetstyring, økonomisk beslutningstagning og mere, hvad angår hospitaler, forsikringer og generelle sundhedsindstillinger. Disse færdigheder er skalerbare og anvendelige til job inden for institutioner, fra små og private praksisser til større sundhedsnetværk. Studerende vil på samme måde være bedre forberedt til lederroller og roller på administrativt niveau i deres organisationer.

Derudover vil alle studerende modtage rådgivning, mentoring og karrierevejledning fra sundhedsledelsesfakultetet, som også er bestyrelsescertificerede sundhedsledere. Vores kurser følger National Center for Healthcare Executives kompetencemodel.

Studerende kan også bruge kreditter optjent fra dette certifikat til UofL's CAHME-akkrediterede, nationalt rangerede MS i Health Administration (MSHA) program.

Højdepunkter

  • Få den nødvendige økonomiske ekspertise uden tidsforpligtelse til et fuldtids kandidatprogram.
  • Lær, hvordan hospitaler, forsikringsudbydere og andre sundhedsorganisationer finansierer det arbejde, der direkte påvirker patienters liv og velvære.
  • Udnyt din økonomiske baggrund i en stadigt voksende branche, både i ind- og udland.
  • Fuldfør dit certifikat fra komforten af ​​dit hjem, med asynkrone kurser designet til at blive gennemført på din tid og din tidsplan.
  • Nyd kurser undervist af bestyrelsescertificerede sundhedsledere, sundhedsforsikringer og finansprofessionelle.
  • Fokus på moderne sundhedsfinansiering og alternative betalingsmodeller.
  • Studer en læseplan, der er skræddersyet til eksisterende sundhedspersonale for bedre at forstå sundhedsvæsenets økonomiske styringsprocesser og regnskabsfunktioner i budgettering, beslutningstagning i forretningscase og strategisk planlægning.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål