Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences Graduate Certificate in Healthcare Quality and Project Management (Online)
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Graduate Certificate in Healthcare Quality and Project Management (Online)

Online

8 Weeks

Engelsk

Fuldtid

15 Nov 2024

Jan 2025

USD 830 / per credit

Fjernundervisning

Introduktion

UofL's 100% Online Graduate Certificate in Healthcare Quality and Project Management er designet til at udstyre studerende med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig inden for det dynamiske og udviklende område for sundhedsstrategisk ledelse, i både små og store omgivelser.

Udbydes af UofL's School of Public Health & Information Sciences (SPHIS), Healthcare Quality and Project Management certifikatet vil hjælpe dig med at mestre de væsentlige færdigheder, der kræves for at udmærke sig i den dynamiske sundhedsindustri. Gennem en ekspertdesignet læseplan vil du forberede dig til lederroller i din sundhedsorganisation ved at få en bedre forståelse af formuleringen, implementeringen og evalueringen af ​​organisatorisk strategi i et sundhedsmiljø.

Højdepunkter

  • Forbered dig på roller i ledelse, ledelse og mere i et sundhedssystem eller hos en sundhedsudbyder.
  • Få en bedre forståelse af formulering, implementering og evaluering af organisationsstrategi i et sundhedsmiljø.
  • Udvikl din viden om nøglebegreber og problemstillinger omkring vedtagelse og brug af informationssystemer til befolkningssundhedsstyring.
  • Udnyt fleksibiliteten og bekvemmeligheden ved 100 % online klasser og 24/7 adgang til læringsværktøjer.
  • Lær af erfarne UofL SPHIS fakulteter og sundhedsprofessionelle samt projektledelseseksperter, der bringer indsigt i den virkelige verden til klasseværelset.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål