Keystone logo
© Eva Dang
University of London - LSE

University of London - LSE

University of London - LSE

Introduktion

139710_button2.png

Oplev en online læringsoplevelse, der sætter dig først, uanset hvor du bor. De online bacheloruddannelser inden for økonomi, ledelse, økonomi og samfundsvidenskab er et samarbejde mellem to globalt anerkendte universiteter: University of London og London School of Economics and Political Science (LSE).

Online BSc-programmer

Designet til dig, instrueret af LSE

Hvert program - undervist udelukkende online - integrerer akademisk teori og praktisk viden. Uanset om du er interesseret i at studere videre eller fremme din karriere, lærer du at gøre en forskel på områder, der bevæger verden fremad.

 • Online BSc Business og Management: Dyrk dine evner til problemløsning og lær hvordan du nærmer dig komplekse, udviklende internationale forretnings- og ledelsesproblemer med et kritisk, strategisk blik.
 • Online BSc økonomi og ledelse: Anvend økonomiske principper, rammer og metoder til ledelsespraksis, og opbyg vitale analytiske, kvantitative og kommunikationsevner.
 • Online BSc-økonomi: Skær dine kvantitative og logiske ræsonnementsevner og forstå de forskellige økonomiske kræfter, der driver menneskelig adfærd, globale økonomier og ressourcefordelingen.
 • Online BSc-datavidenskab og forretningsanalyse: Udnyt data til at analysere og løse problemer i den virkelige verden og udvikle din forståelse af centrale tekniske emner som statistik, matematik og datalogi.

Online læring med et menneskeligt touch

Del viden, opbyg færdigheder og hold forbindelsen overalt i verden.

Deltag i live zoom-sessioner med engagerende læringsfacilitatorer og medstuderende.

Få adgang til online campus hvor som helst via mobile, tablet eller stationære enheder.

Få personlig support på hvert trin, fra optagelser til eksamen.

Akademisk ekspertise, uovertruffen adgang

University of London, grundlagt i 1836, var det første universitet, der optog studerende uanset køn, race eller religion; den første til at optage kvinder til uddannelser; og den første til at give de studerende mulighed for at studere, hvor de end er, hvilket giver adgang til videregående uddannelser over hele kloden. I dag er University of London hjemsted for mere end 50.000 fjernstuderende, der studerer mere end 200 kvalifikationer i mere end 190 lande.

LSE er et verdensledende samfundsvidenskabeligt universitet, der tager en tværfaglig tilgang til læring. LSE-studerende udvikler en holistisk forståelse af ”årsagerne til tingene”, udfordrer konventionelle måder at tænke på og tackler samfundets mest komplekse problemer. LSE-alumner og akademikere yder transformerende bidrag inden for forskellige områder og sektorer, lige fra den akademiske verden til politik. Dette globale samfund inkluderer 37 tidligere eller nuværende premierministre, præsidenter og premiere; 18 Nobelprisvindere; og syv Pulitzers vindere.

Placeringer

 • Holborn

  Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

  • London

   London, Det Forenede Kongerige

   Spørgsmål