Keystone logo
© BIMM University
University of London

University of London

University of London

Introduktion

Vi er et af de største, mest forskellige universiteter i Storbritannien med over 120.000 studerende i London og yderligere 50.000 studerer i 180 lande til en University of London grad.

University of London , der går tilbage til 1836, er det tredjeældste universitet i England. Det er en sammenslutning af 17 medlemsinstitutioner og ni forskningsinstitutter, der tager sig af 120.000 studerende i London, samt en global operation, der betjener mere end 51.000 studerende i over 180 lande og 1,3 millioner elever, der er tilmeldt deres MOOC'er gennem online Coursera-platformen. Dette gør University of London til 'Verdens største klasseværelse'.

Uanset hvor i verden du er, kan du få en internationalt anerkendt grad fra University of London , enten på campus eller gennem fleksibel og fjernundervisning. Universitetet tilbyder mere end 100 grader, eksamensbeviser, certifikater og korte moduler over hele verden på både bachelor- og postgraduate niveau og er i stand til at understøtte alle dine læringskrav.

121408_pexels-photo-1153213.jpeg
rawpixel.com / pexels

Folkets universitet

University of London blev oprettet af Royal Charter i 1836 til det offentlige og anerkendes globalt. Gennem vores lange historie har universitetet tilbudt adgang til en lang række akademiske muligheder. Som verdensledende inden for videregående uddannelser har universitetet banebrydende forandringer i sektoren. Vi var det første universitet, der indtog studerende uanset deres køn, race eller religion, de første, der optog kvinder til uddannelser, og i 1865, de første, der gav studerende mulighed for at studere, uanset hvor de var, og give adgang til videregående uddannelser på tværs af globus. I næsten 200 år har vi forbedret millioner af menneskers liv rundt om i verden gennem vores unikke tilgang til uddannelse, hvilket fik Charles Dickens til at udpege os som 'Folkets universitet'.

Verdens klasse; I hele verden

Uanset om du ønsker at deltage i vores livlige akademiske samfund i hjertet af London eller Paris, studere uafhængigt eller med støtte fra et anerkendt undervisningscenter, vil du blive en University of London og deltage i verdensklassen.

Undersøgelse ved University of London

Vi er en sammenslutning af 17 uafhængige medlemsinstitutioner med enestående globalt omdømme, der spænder fra større universiteter som UCL eller King's College London til mindre specialiserede institutioner som Royal Academy of Music eller Courtauld Institute of Art.

Der er også forskningsinstitutter, der er forenet gennem School of Advanced Study, der tilbyder postgraduate studier og forskning inden for humaniora samt University of London Institute i Paris og vores fleksible programmer for fjernundervisning.

Studerende ved medlemsinstitutionerne er også University of London studerende, hvilket giver dem adgang til vores brede vifte af tjenester i det centrale London. Den akademiske kvalitet af din kvalifikation er af den allerbedste standard, uanset hvor du studerer.

Student Services

Ud over at tilbyde undervisning i verdensklasse tilbyder vi også en række andre tjenester, herunder karriererådgivning og adgang til Studentecentret og det prestigefyldte Senathusbibliotek. Universitetet administrerer også en række studerendeindkvartering af høj kvalitet i det centrale London, hvor studerende kan blandes med andre fra forskellige medlemsinstitutioner.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • London

    Malet Street, , London

    Spørgsmål