Keystone logo
© BIMM University
University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

Introduktion

Lawsuniversitetet er en af ​​Storbritanniens længst etablerede specialiserede udbydere af juridisk uddannelse. Vi kan spore vores oprindelse til 1876 med dannelsen af ​​førende tutorial firma Gibson

Med en rig arv og et ry for innovation og moderne undervisningspraksis arbejder vi løbende på at udvikle de bedste juridiske sind.

Hvad gør os anderledes

Hvad der virkelig skiller os fra andre universiteter er det ledende princip, at de nuværende og fremtidige advokater, vi underviser, kun bør lære i en realistisk, professionel og moderne sammenhæng med masser af praktisk, interaktivt engagement. Derfor holder vi vores kontakt timer høje og vores undervisningsgrupper små.

Innovation og moderne undervisningspraksis

Alle vores kurser - fra vores grundlæggende juraer til vores markedsledende postgraduate kurser og faglige udviklingsprogrammer - er designet med en unik, varieret og innovativ læringsmetode, som har vist sig at levere selvhjulpne advokater, der kan konkurrere i den hurtigt skiftende verden af juridiske tjenester. Med et fokus på at udvikle færdigheder i problemløsning, opveje argumenter, kritisk tænkning og kommerciel bevidsthed er vores kurser designet til at forberede dig på arbejdsverdenens virkelige udfordringer.

Kraftfulde forbindelser

Vores track record of excellence inden for læring og udvikling har hjulpet os med at etablere globale forbindelser inden for markedet for juridiske tjenester. Derfor arbejder mange førende globale advokatfirmaer udelukkende med os for at udvikle deres folk, og hvorfor juridiske arbejdsgivere af alle typer ønsker at møde vores studerende. Det er også grunden til, at lovskoler og faglige organer rundt om i verden vælger at indgå strategiske alliancer med os.

Forståelse af loven

Juridisk Universitet er en internationalt anerkendt ekspert inden for loven. I stedet for at fokusere på akademisk forskning er vores mål at være tanke ledere i de spørgsmål, der har betydning for advokatfirmaet og den næste generation af praktiserende advokater. Vores kurser tager et indgående kig på lovens nøgleområder og giver et bredere overblik over retssystemet for bedre at kontekstualisere det, der læres.

De mest erfarne vejledere

Over 250 af vores vejledere er kvalificerede advokater, mange er stadig i praksis, og alle har omfattende praktisk erfaring, som de er i stand til at videregive til vores studerende. Vi letter denne proces med høje niveauer af kontaktperson mellem studerende og tutor og små klassestørrelser - en af grundene til, at mange advokatfirmaer insisterer på, at deres praktikanter studerer hos os.

Fokuseret på beskæftigelsesegnethed

Vi fokuserer udelukkende på praksisbaseret uddannelse og giver studerende adgang til vores markedsledende advokatbistandsservice og database med juridisk ledighed, så snart de accepterer et sted hos os. Studerende drager også fordel af vores banebrydende og prisbelønnede pro bono-programmer, som giver dem mulighed for at få værdifuld arbejdserfaring ved at hjælpe rigtige klienter fra lokalsamfundet.

Udvidet adgang

Vi tager vores ansvar for at udvide adgangen til den juridiske profession alvorligt og tilbyder en bred vifte af stipendier for at hjælpe talentfulde University of Law-studerende med at finansiere deres juridiske uddannelse og nå deres karriereambitioner.

Placeringer

  • London

    London, Det Forenede Kongerige

    Spørgsmål