Keystone logo
© ©University of Hull
University of Hull Online

University of Hull Online

University of Hull Online

Introduktion

172494_172346_button_read-more-about-hull-online-on-their-website.png

Leder du efter inspirationen og udfordringen til at få succes med din uddannelse? University of Hull Online er et perfekt valg. Du får den undervisningskvalitet og karrierefremmende muligheder, som vi er kendt for. Plus fleksibiliteten ved at studere online.

Med University of Hull Online får du den ekspertundervisning, muligheder og inspiration, du har brug for for at få succes.

Tilpas dine studier omkring arbejde og andre forpligtelser, efterhånden som du får de overførbare færdigheder og viden, som arbejdsgiverne værdsætter.

Hvorfor slutte sig til os?

Tildelt sølv for vores fremragende undervisning i 2018*
* Tildelt en sølv i Teaching Excellence Framework, som anerkender ekspertise inden for undervisning og læring på britiske universiteter og colleges

Udnævnt blandt de 50 bedste britiske institutioner for forskningskraft af Times Higher Education

95,9 % af de studerende er i arbejde eller studerer seks måneder efter endt uddannelse**
** Storbritannien domicil fuldtids første grad forlader; Destinations of Leavers from Higher Education undersøgelse, for det akademiske år 2016/17 udgivet af Higher Education Statistics Agency 2018.

Tag det næste skridt i din karriere

Leder du efter inspirationen og udfordringen til at få succes med din uddannelse? University of Hull Online er et perfekt valg. Du får den undervisningskvalitet og karrierefremmende muligheder, som vi er kendt for. Plus fleksibiliteten ved at studere online.

Her er nogle af grundene til at slutte sig til os.

 • Få et forspring på din karriererejse . Alle vores kurser er designet med henblik på beskæftigelsesegnethed. Gennem dit studie lærer du relevante og overførbare færdigheder, som arbejdsgivere værdsætter.
 • Få dit CV til at skille sig ud . Vi har tætte relationer til industri, regering og andre partnere. Dette giver dig mulighed for at få adgang til viden fra den virkelige verden for at forbedre dit CV.
 • Vær godt forbundet . Vores onlinekurser forbinder dig med et globalt fællesskab af ligesindede studerende. Du kan dele værdifuld viden og perspektiver med dine kammerater, mens du studerer.
 • Få livslange venner . De relationer, du opbygger, mens du studerer hos os, slutter ikke, når du er færdig med dit kursus. Hos os har du livslang karrierevejledning. Og adgang til vores 85.000 mand store globale alumni-netværk.
 • Tilmeld dig vores liste over præstationer, ledere, influencers og eksperter . Vores alumner omfatter Tom Watson, næstformand for Labour Party; Jeremy Darroch, administrerende direktør for Sky UK; og Dame Eleanor King, dommer ved appelretten i England og Wales.
 • Hjælp med at ændre verden . På University of Hull er vi forpligtet til at give dig den ekspertundervisning og støtte, du har brug for, for at hjælpe med at bygge en bedre verden. Det er derfor vores motto er 'Lampadas Ferens' , oversat som 'Carrying the Light of Learning'. Kom og vær med!

Fleksibel online læring

På University of Hull Online vil vores ekspertvejledere opmuntre dig til at nå dine mål.

Der er ingen grund til at tage en pause fra arbejdet eller personlige forpligtelser, mens du studerer vores deltids-onlinekurser.

Grunde til at studere online hos os

 • Studer på dine egne præmisser . Du har nem online adgang til alt dit kursusmateriale fra din desktop eller tablet, uden ekstra omkostninger.
 • Oprethold balancen mellem dit arbejde og dit liv . Med overskuelige ugentlige emner kan du planlægge dine studier omkring dit arbejde og dine personlige forpligtelser.
 • Bliv en del af et globalt fællesskab . Del viden og perspektiver med jævnaldrende over hele verden og opbyg globale professionelle netværk.
 • Dedikeret support . Du har adgang til en dedikeret studievejleder, der kan hjælpe dig med dit studie, når du har brug for det.

Hvordan det virker

 • Engager dig, mens du lærer . Dine studier inkluderer en interaktiv blanding af online diskussionsforum, on-demand forelæsninger og live webinarer.
 • Få hjælp fra dine undervisere, når du har brug for det . Gennem vores online læringsplatform har du nem adgang til support og feedback fra din underviser.
 • Aflever dine opgaver online . Der er ingen grund til at bekymre sig om rejseomkostninger, visa eller fri fra arbejde. Alle opgaver afleveres og bedømmes online.
 • Kom godt i gang med grundlæggende hardware- og softwarekrav . Vi gør din online læringsoplevelse så problemfri som muligt.
 • Betal mens du går eller betal på forhånd . Vi tilbyder fleksible betalingsmuligheder, så du kan styre din økonomi.

Overvejer du at tage din kandidatgrad online med University of Hull?

Find ud af, hvordan livet er som deltidsstuderende med fjernundervisning på vores virtuelle åbent hus-aften.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Hull

  Hull, Det Forenede Kongerige

Spørgsmål