Keystone logo
University of Hertfordshire Online MA litteratur og kultur (online)
University of Hertfordshire Online

MA litteratur og kultur (online)

Hatfield, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.360 / per year *

Fjernundervisning

* fuldtidsgebyr for international, UK. EU-studerende / deltidsgebyr £780 pr. 15 point for international, UK. EU-studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

"På grund af den igangværende Coronavirus-pandemi kan eksamen blive erstattet af en alternativ bedømmelsesform i løbet af det akademiske år 2021/2022. Se programspecifikationen på disse sider for yderligere detaljer."

Hvorfor vælge Herts?

 • Fleksibel : Dette er et af de eneste litteratur- og kulturkurser, der er tilgængelige online både på fuld tid og deltid.
 • Teaching Excellence : Vores undervisere har vundet mange undervisningspriser og er aktive skribenter for førende akademiske forlag (se afsnittet om nøglemedarbejdere).
 • Beskæftigelsesmuligheder : Vores kandidater arbejder som akademikere, forfattere/forfattere, udgivere, agenter og forskere for organisationer, herunder Warner Brothers og The Corner Shop PR Agency.

Om kurset

Vores online MA i litteratur og kultur giver dig mulighed for at udforske innovative og forskelligartede tekster og deres mange forskellige sammenhænge - historiske, sociale og politiske. Dit engagement vil fokusere på temaer på forkant med moderne kultur, herunder identitetspolitik, andethed og miljø. Online læring giver dig fordelene ved fleksible muligheder for at finpudse dine kritiske og analytiske færdigheder med masser af støtte fra vores forskningsaktive akademiske personale. Du får også avancerede forskningsfærdigheder og har mulighed for at forfølge dine egne forskningsinteresser via en 13.000-ords afhandling om et emne efter eget valg.

Det 21. århundredes litteraturstipendium udfordrer læserne til at engagere sig i den kulturelle indvirkning af globalt betydningsfulde spørgsmål såsom bæredygtighed, kulturelle forskelle og raceforhold og inklusivitet med hensyn til intersektionelle identiteter. Modulerne på denne kandidatuddannelse er specifikt designet til at udvikle de studerendes kritiske forståelse af litteratur og relaterede kulturelle udtryksformer (film, musik og billedkunst) inden for disse rammer. Studerende vil påtage sig tre af de fire følgende moduler som en del af deres MA-studie:

Vores studerende kommer fra en bred vifte af discipliner, hvor mange er tiltrukket af vores modul om vampyrfiktion, "Reading the Vampire: Science, Sexuality and Alterity in Modern Culture" . Ud over gotiske studier har dette emne skabt national medieinteresse, og det medfølgende Open Graves, Open Minds Project, der er vært for Herts' Litteraturafdeling, er et vigtigt online forskningsværktøj for vores studerende og alle dem, der er interesserede i gotiske studier, det fantastiske og det magiske i fiktion og folklore.

I vores banebrydende "US Culture and #BlackLivesMatter" -modul vil du engagere dig i forskellige moderne tekster lige fra romaner og faglitteratur til film, musik, kunst og tv for at overveje betydningen af sorthed og raceidentitet i 21. århundredes amerikansk kultur. Som inspireret af bevægelsen for social retfærdighed mod racisme og vold, som den har fået sit navn fra, sætter dette modul et forgrundsbillede for mangfoldigheden af sort liv, og sætter eleverne i stand til at engagere sig i forskellige kulturelle tekster om emner som identitet, vold, politik, kærlighed, andethed og queerness. Dette innovative modul er også blevet vist på BBC Radio 6 og The Independent.

Det virker paradoksalt, at vores komplekse samtidsverden er præget af både digital 'sammenknyttethed' og stigende oplevelser af fragmentering og isolation. En måde at udforske dette på er at undersøge, hvordan det tyvende århundrede indvarslede en stadig mere urban og kosmopolitisk verden forbundet via netværk af kommunikation og transport såvel som kulturelle netværk af indflydelse og udveksling. Vores "Networks of Modernism" -modul udfordrer mere traditionelle versioner af den modernistiske litterære kanon og betragter en spændende række af tekster fra det tidlige tyvende århundrede skrevet på et tidspunkt, hvor ideer om køn, race, klasse og seksualitet ændrede sig hurtigt. Den udforsker en bred vifte af emner og troper, fra krig til fester, fra undergrundsbaner til grønne skove, fra fattigdom i byer til salonkultur, fra folkemængdernes adfærd til seksuel overtrædelse og tabu - og steder så forskellige som Bloomsbury og Harlem, Dublin og Alabama . Den engagerer sig i nyere teoretiske debatter om modernistisk forfatterskab, herunder dekonstruktive, psykoanalytiske, rumlige og queer tilgange.

Fra klimaændringer og stigende udryddelsesrater til bevarelsen af Amazonas spreder nutidige miljøhensyn sig på en presserende, global skala. Sådanne bekymringer ligger til grund for vores modul "Jordens ord: litteratur, sted og miljø", som sporer de måder, hvorpå ændrede holdninger til vores miljø (opfattet på forskellige måder), er blevet formet, kortlagt og kritiseret af litterære tekster. En række teoretiske tilgange til at forstå begreberne 'rum', 'sted' og 'natur' udforskes, herunder den 'rumlige vending' i kulturstudier og økokritikkens spirende felt. Studerende introduceres til en bred vifte af litterære og kulturelle tekster, herunder poesi, essays, romaner, kreativ faglitteratur og noveller, fra slutningen af det attende århundrede til i dag. De opfordres også til at reflektere over deres eget forhold til det nære miljø, og de steder, der har formet deres liv og identitet.

Det tværfaglige omfang af modulerne, der tilbydes i denne MA, afspejles i den brede vifte af emner, der er valgt af vores studerende til deres afhandlinger. Nylige emner har spændt fra rum, sted og fortælling i unge voksnes fiktion til repræsentationen af handicap i Harry Potter-romanerne til fin de siècle vampyrfiktion. Kandidater fra MA Litteratur og Kultur har fundet det en fremragende platform for yderligere forskning i deres valgte speciale på ph.d.-niveau, samt et fremragende grundlag for en bred vifte af karrierer inden for kunst, uddannelse og medier.

Eleverfaring

På University of Hertfordshire ønsker vi at sikre, at din tid på at studere hos os er så stressfri og givende som muligt. Vi tilbyder en række supporttjenester, herunder; studerendes trivsel, akademisk støtte, bolig og børnepasning for at sikre, at du får mest muligt ud af din tid i Herts og kan fokusere på at studere og have det sjovt.

Yderligere Information

 • Sandwichplacering eller studie i udlandet år: n/a
 • Ansøgninger åbne for internationale og EU-studerende: Ja

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MLitt Highlands and Islands Literature
  • Kirkwall, Det Forenede Kongerige
  • Daliburgh, Det Forenede Kongerige
  • + 1 Mere
 • Online MLitt i Bibelen og den moderne verden
  • Saint Andrews, Det Forenede Kongerige
 • BA (Honours) i engelsk litteratur og kreativ skrivning
  • Online United Kingdom