Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Introduktion

University of Glasgow drømmer vi om en bedre verden og er inspireret til at hjælpe andre med at ændre den. Rangeret som 11. bedste britiske universitet af The Guardian University Guide 2023 og rangeret som 76. i verden af QS World Rankings 2024.

Vores online postgraduate-programmer giver dig mulighed for at nå dine ambitioner og slutte dig til vores verdensforandrende fællesskab. Tilmeld dig en institution, hvor ambitiøse mennesker drives til at lykkes. Studer et af vores online-programmer og forbered dig på at sætte dit præg.

At studere online betyder, at du ikke behøver at ofre din nuværende karriere for at forfølge en ny. Du vil være i stand til at få adgang til vores interaktive ressourcer fra hvor som helst og når som helst; dette inkluderer videoer, interaktive quizzer og diskussioner – ressourcer dedikeret til at hjælpe dig med at lære og nå dine karrieremål. På University of Glasgow kan du fremme dine ambitioner uden at gå på kompromis med dine nuværende forpligtelser.

Find ud af mere


Online MSc uddannelse

Vores Online Education MSc er perfekt til lærere, præ-PhD- eller -EdD-studerende og uddannelsesprofessionelle, der ønsker at fremme deres karrierer omkring deres eksisterende forpligtelser. Vores fokus på forskning og undervisning på højt niveau fra eksperter vil sikre, at du er bedst placeret til at fordybe dig inden for uddannelsesområdet med specialer voksenuddannelse, vurdering og pædagogik og inkluderende undervisning.

Online MSc Marketing

For kommende marketingfolk, der søger at fremtidssikre deres marketingfærdigheder i erhvervslivet, hviler succes på evnen til at udnytte de nyeste databaserede, servicecentrerede og digitale teknikker. Leveret af vores tredobbelte akkrediterede Adam Smith Business School, University of Glasgows online MSc Marketing giver dig muligheden for at anvende de nyeste teknologier til grundlæggende marketing. Den udforsker de seneste emner, fra analyser til marketing med brugeroplevelse (UX), brandudvikling, marketingstyring og forbrugeradfærd.

I Glasgow støtter vi dig med at nå dine ambitioner, studere online hos os og begynde at ændre verden i dag.


Slut dig til os og sæt dit præg

Studenterklæringer

Ranglister

  • Online MSc i uddannelse rangeret som nummer 8 i Storbritannien

Placeringer

  • Glasgow

    Glasgow, Det Forenede Kongerige

Spørgsmål