Keystone logo
© Penn State Great Valley
University of Florida Online

University of Florida Online

University of Florida Online

Introduktion

Om os

Velkommen til University of Florida Health, det sydøstlige mest omfattende akademiske sundhedscenter og en del af et af landets top 10 offentlige forskningsuniversiteter.

UF Health repræsenterer mere end 26.500 medarbejderes forpligtelse til at nå højere og længere, begge oversætte videnskabelige opdagelser til fremskridt i patientpleje og implementere dem for at hjælpe folk med at komme tilbage til at leve deres bedst mulige liv.

Om UF Health

Vi er unikke for vores forskelligartede konstellation af sundhedshøjskoler, centre og institutter og vores hospitaler, fakultetspraksis og patientplejeprogrammer.

Akademiske sundhedscentre gør opdagelser, der fører til gennembrud i patientplejen. Vores patienter er kernen i alt, hvad vi gør, når vi stræber efter de bedst mulige kliniske resultater, kvalitet og sikkerhed blandt akademiske sundhedscentre nationalt. Vi tilbyder medfølende pleje med fokus på resultater i verdensklasse for alle, uanset hvor enkle eller komplekse deres sygdom er, og vi tilbyder håb - og resultater - til dem, der har fået at vide andre steder, at de er løbet tør for muligheder.

Vores mission er at fremme sundhed gennem fremragende patientpleje af høj kvalitet; innovativ og streng uddannelse inden for sundhedsfag og biomedicinsk videnskab og højeffektforskning på tværs af spektret af grundlæggende, translationel og klinisk undersøgelse.

Hvem vi er

UF Health omfatter colleges inden for tandpleje, medicin, sygepleje, farmaci, folkesundheds- og sundhedsyrker og veterinærmedicin; UF Health Shands familie af hospitaler; UF Health Jacksonville medicinsk center; UF Health North; og en akademisk campus i Jacksonville, der er hjemsted for UF College of Medicine - Jacksonville og inkluderer uddannelsesprogrammer, der tilbydes af colleges of Nursing and Pharmacy. Det inkluderer også primærpleje og specialmetoder i hele Nord Central og Nordøst Florida samt Sydøst Georgien.

UF og UF Health tiltrækker dygtige sundhedspersonale og personale fra hele landet. Det dynamiske universitetsmiljø tilskynder til vækst og udvikling af forretning, karriere og samfund. UF Health-netværket af hospitaler og lægepraksis administrerer mere end 3 millioner indlæggelses- og ambulante besøg hvert år og betjener patienter fra alle 67 Florida-amter, fra hele landet og fra mere end 30 lande.

UF Health Shands, UF Healths private, non-profit-hospitalssystem baseret i Gainesville, omfatter syv hospitaler:

 • UF Health Shands Hospital
 • UF Health Shands Cancer Hospital
 • UF Health Shands Børnehospital
 • UF Health Heart & Vascular Hospital
 • UF Health Neuromedicine Hospital
 • UF Health Shands Rehab Hospital
 • UF Health Shands Psychiatric Hospital

Mission, vision og værdier

Vores mission

 • Patientpleje
 • Forskning
 • Uddannelse
 • Samfundstjeneste

Vores vision

Sammen stræber vi efter at skabe et ustoppeligt momentum mod målet om at forbedre individets og samfundets sundhed gennem opdagelse, klinisk og translationel videnskab og teknologi, enestående uddannelse og patientcentreret, innovativ sundhedspleje af høj kvalitet.

Dette er vores vision, når vi udnytter The Power of Together.

Vores værdier

UF Health Values Flywheel Hos UF Health er vores grundlæggende institutionelle værdier centreret omkring vores engagement i vores patienter og vores rolle i at betjene vores samfund:

 • Ansvarlighed
 • mangfoldighed
 • Excellence
 • Innovation
 • Integritet
 • Samarbejde
 • Tillid

Vores beslutsomhed driver os. Vi er problemløsere, der arbejder sammen om at komme medicin fremad. Vores forskere bidrager til øjeblikkelige eller fremtidige gennembrud, der oversættes til praksis, der hjælper folk med at komme tilbage til at leve et kvalitetsfyldt liv. Vi tilstræber at maksimere virkningen af statslig og føderal finansiering til UF-programmer, der fremmer biomedicinsk, klinisk og befolkningsvidenskab; samarbejde om tværfaglige muligheder med partnere på tværs af UF; bringe videnskabelig opdagelse og teknologi i kommerciel brug for at forbedre patienternes sundhed.

University of Florida Health Physicians, den store multispecialty fakultet praksis ved UF College of Medicine, tilbyder adgang til mere end 1.000 udbydere i over 100 specialområder. Vi træner kandidater, der udmærker sig og leder inden for klinisk pleje, videnskab, undervisning og samfundshygiejne. Vi tilstræber at være en national model for professionel medicinsk uddannelse og øge forrang for kandidatuddannelse.

Alt, hvad vi gør, drejer sig om at forbedre sundhed og trivsel for vores patienter, deres familier og vores samfund.

Samarbejde

Gæstfrihed og service starter med den måde, hvorpå vi støtter og behandler hinanden. Vores forhold til vores holdkammerater og personale i andre afdelinger sætter tonen for, hvordan vi opfører os over for vores patienter og besøgende. Vi vil ikke være i stand til at yde fremragende patientpleje, hvis vi ikke støtter hinanden som UF Health-kolleger. Sundhedspleje kan være et miljø med meget stress. At arbejde sammen med vores kolleger i et støttende teammiljø er afgørende for vores evne til at yde sikker, kvalitetspleje og opmærksom service. Hver dag bidrager vores individuelle handlinger til vores teams moral, ydeevne og præstationer.

Meddelelse

Kommunikation er den måde, hvorpå vi udveksler information og opretter en personlig forbindelse, der fører til fremragende patientpleje og en positiv oplevelse for alle på UF Health. Gennem kommunikation kan vi være de bedste problemløsere, der arbejder sammen om at bevæge medicin fremad.

Professionalisme og ansvar

Som repræsentanter for UF Health er vi ambassadører for en organisation, der står for den bedste medicin at tilbyde. Vi betjener patienter, der kommer til UF Health fra hele Sydøstøst, nationen og mange lande. Hele deres oplevelse - den service og gæstfrihed, vi leverer - skal matche den høje kvalitet af lægehjælp, de modtager.

Vores patienter kommer til os, fordi de stoler på vores læger, sygeplejersker og kliniske teams for at yde den bedste, opmærksomme og medfølende pleje, der er tilgængelig.

Gennem vores færdigheder, viden, gode beslutninger og høflig adfærd repræsenterer vi hver vores organisation i verdensklasse. Vores kunders opfattelse af os former deres oplevelse.

Ranglister

Gæstfrihed og service

Vores patienter er kernen i alt, hvad vi gør på UF Health. Vores højeste prioritet er at levere den højeste kvalitet sundhedspleje og den bedst mulige oplevelse for hver patient, familiemedlem og besøgende, der går gennem vores døre.

Gæstfrihed og service er en sindstilstand - en tilgang, der afspejles i alle vores handlinger i løbet af dagen. Det starter med den måde, vi støtter og behandler hinanden på som kolleger og interne kunder. Vores interne relationer skaber grundlaget for, hvordan vi tjener dem, der stoler på os med deres omsorg. Dette interne engagement understreges af vores anerkendelse i Forbes 'liste over "Amerikas bedste arbejdsgivere." UF Health placeret 21. i Indeed.com's 2017 "Bedste steder at arbejde" ranking af amerikanske hospitaler eller sundhedssystemer. I 2018 blev UF Health udnævnt blandt de 100 "Top Places to Work in Healthcare" af Becker's Healthcare. UF Health, herunder UF Health Shands Hospital, var en af kun fire i Florida, der blev rangeret i top 25.

Vores forpligtelse til at levere den sikreste patientpleje af højeste kvalitet afspejles i vores kliniske resultater og den nationale anerkendelse, vi konsekvent tjener blandt landets Top 50 bedste voksen- og børnehospitaler, ifølge US News & World Report. UF Health Shands Hospital har de mest rangerede programmer på ethvert hospital i Florida. Gæstfrihed og service er kendetegnende for vores patienters oplevelse. Vores engagerede medarbejdere arbejder med troen på, at vi kan gøre en positiv forskel med hver interaktion for at skabe et miljø, hvor folk føler sig anerkendt, forstået, sikre og værdsatte.

Placeringer

 • Gainesville

  University of Florida Gainesville, FL, 32611, Gainesville

Programmer

Spørgsmål