Keystone logo
University of Fairfax

University of Fairfax

University of Fairfax

Introduktion

University of Fairfax Distinction

University of Fairfax er en akkrediteret online graduate institution etableret for at imødegå den voksende mangel på kvalificerede cybersecurity fagfolk i den offentlige og private sektor.

Store arbejdsgivere (herunder Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC og Veterans Affairs) ansætter og fremmer vores studerende og alumner. Arbejdsgiverne erkender, at University of Fairfax studerende straks kan anvende det, de lærer og yde bidrag på arbejde, fordi: (1) vores praktikantorienterede cybersecurity-uddannelsesprogrammer læres af ekspert cybersecurity-praktikere, og (2) alle kurser er fokuseret på cybersikkerhed og kræver gennemførelse af "virkelige verden" cybersecurity projekter.

Hvem er vores studerende?

Den typiske University of Fairfax studerende er cybersikkerhed eller it-professionel, der ønsker at overgå til cybersikkerhed, eller som ønsker at fremme cybersikkerhed ved at opnå ledelse eller ekspertstatus. Den gennemsnitlige alder af en University of Fairfax studerende er 46.

Hvorfor os?

Vores elever rapporterer, at universitetet er unikt og umatchet. Specielt valgte de University of Fairfax grund af følgende:

 • 100% cybersikkerhedsfokus
 • Ekspert cybersecurity praktiserende fakultet
 • Rigorøse, projektdrevne, praktiseringsorienterede læseplaner
 • Tilgængelig online kursus levering
 • Student og alumni karriere succeser
 • Studerende og alumni tilfredshed

Akkreditering og godkendelse

University of Fairfax er akkrediteret af Distribution Education Accreditation Commission (DEAC), opført af US Department of Education som et nationalt anerkendt akkrediteringsorgan, og er et indskrevet medlem af Rådet for Higher Education Accreditation (CHEA).

Yderligere akkrediteringer, godkendelser og certificeringer omfatter:

 • Akkrediterende Kommissionen for DEAC

University of Fairfax er akkrediteret af Distribution Education Accreditation Commission (DEAC). Akkrediteringsudvalget for DEAC er opført af US Department of Education som et nationalt anerkendt akkrediteringsorgan og er et anerkendt medlem af Rådet for Videregående Akkreditering (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Adresse og telefon til DEAC:
1101 17th Street NW, Suite 808, Washington, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

University of Fairfax har endvidere statsautorisationer i flere stater, og som en godkendt SARA-institution (State Authorization Reciprocity Agreement) kan institutionen indskrive studerende fra alle amerikanske stater undtagen Californien og Massachusetts samt internationale studerende.

 • Virginia

University of Fairfax er certificeret af State Council of Higher Education for Virginia i overensstemmelse med bestemmelserne i afsnit 23, kapitel 21.1 i code of Virginia. University of Fairfax er blevet tildelt "Certificate to Operate a Institution of Postecondary Education", der giver University of Fairfax tilladelse til at tilbyde grader, kurser for gradskredit eller studieprogrammer, der fører til en grad eller certifikat i Commonwealth of Virginia. »Http://www.schev.edu

 • Veteraner Fordele

Veteraner og berettigede personer, der kvalificerer sig til uddannelsesmæssige fordele under Post 911 / GI Bill og andre GI Bill Chapters, kan være berettiget til uddannelsesmæssige fordele, mens de er indskrevet i uddannelsesprogrammer, der tilbydes af University of Fairfax . UoF er en stolt deltager i Yellow Ribbon Programmet. »Http://www.va.gov

eLearning ved University of Fairfax

Sikre din fremtid og fremme din cybersikkerhed karriere som du lærer udelukkende online på University of Fairfax . eLearning er praktisk for cybersikkerhedspersonale, der har brug for at være mobil og lydhør i et krævende og hurtigt tempo.

Tilgængelighedsfordele

Alle vores akkrediterede, praktiseringsorienterede cybersikkerhedsgraderprogrammer leveres via en tilgængelig, interaktiv, online platform, der giver dig:

 • Komfort 24/7 adgang til dine kurser fra ethvert sted
 • Fleksibilitet til bedre at jonglere dine arbejde, familie og pædagogiske forpligtelser
 • Mulighed for en-til-en-support
 • Evne til at samarbejde og engagere sig med fakultet og medstuderende fagfolk

Uddannelsesmæssige fordele

Vores faglærer fakultet og praktikant-orienteret pensum vil hjælpe dig med at anvende det, du lærer med det samme. Gennem stringente, engagerende, online cyber sikkerhed kurser du vil:

 • Lær nuværende bedste praksis fra førende ekspert praktiserende fakultet
 • Del dine ideer og samarbejde med medstuderende og fakultet
 • Forbedre din kritiske tænkning og problemløsning færdigheder
 • Forbedre dine kommunikationsevner
 • Komplet real-world projekter, der gælder for din arbejdsplads

Karrieremuligheder

Gennem sine samarbejdspartnere, interaktive eLearning-programmer, opbygger du dit faglige netværk, når du gennemfører din uddannelse. Den praktiserende fakultet, der underviser i dine kurser, samt de cybersikkerhedskolleger, som du samarbejder online med, bliver en integreret del af dit faglige netværk gennem hele din karriere som du:

 • Forøg din synlighed med jævnaldrende i feltet
 • Anvend hvad du lærer på jobbet og anerkendes for dine bidrag
 • Netværk med fakultet og medstuderende
 • Find givende faglige muligheder

En unik online skole læringsmetode

Vi udnytter en unik tilgang til online læring - en der blander to typer online-leveringsmetoder til at give den mest effektive online læringsoplevelse for voksne elever. For at forbedre læringen omfatter vores online-programmer muligheder for både realtid (synkron) og asynkron interaktion.

Trådede diskussioner

Asynkron interaktion sker ved at deltage i instruktørledede "threaded discussions". Studerende deltager til tider, der passer bedst til deres tidsplaner.

Online Chat Rooms

Din instruktør holder "kontortimer" på en fastsat tid hver uge om aftenen. Disse sessioner er ikke påkrævet, men er tilgængelige for at hjælpe dig. Hver chat arkiveres automatisk og kan ses efter højhastigheden.

SyncSessions ™

Disse sessioner er planlagt hver anden uge og giver et forum for samarbejde læring ved at muliggøre realtidsinteraktion mellem fakultet og studerende. De optages og arkiveres til brug for studerende.

Teknologi Krav

Studerende skal have personlig adgang til en Windows-kompatibel computer med mindst 512 MB RAM, højhastigheds internetforbindelse og den passende kontorpakke med software til understøttelse af tekstbehandling, præsentationsudvikling og regnearkfunktioner. Derudover kræves et webcam og mikrofon / headset.

Støtte til onlineundervisning

University of Fairfax online cyber sikkerhed grad, certifikat og certificering programmer giver dig de værktøjer og support du har brug for at lykkes som du lærer online. Denne online uddannelsesplatform er både brugervenlig og nem at navigere. For at sikre, at eleverne har en produktiv og gavnlig uddannelseserfaring, deltager alle nye studerende i orientering om, hvordan man bruger online platformen.

Derudover forbedrer mange supporttjenester din online læringserfaring, herunder:

 • Mobil adgang til kurser via smartphone-teknologi, som f.eks. Android, iPhone
 • Twitter-feeds for rettidig meddelelse om vigtige frister og meddelelser
 • Help Desk til teknisk assistance tilgængelig 24/7
 • Elektroniske biblioteksressourcer til rådighed til gennemførelse af sekundær forskning 24/7
 • Online bibliotekar
 • Bibliotekstutorials / Webinarer om sekundær forskning

Placeringer

 • Roanoke

  Roanoke, USA

Spørgsmål