Keystone logo
© Eva Dang
University of Exeter Online

University of Exeter Online

University of Exeter Online

Introduktion

Online studie på University of Exeter

Som medlem af den prestigefyldte Russell Group af universiteter er vi forpligtet til at opretholde den allerbedste forskning, en enestående undervisnings- og læringsoplevelse og uovertrufne forbindelser med erhvervslivet og den offentlige sektor.

Alle vores studerende, både på campus og online, nyder godt af adgang til akademikere, der er førende inden for deres områder og brænder for at bringe deres nyeste forskning ind i klasseværelset. De vil udfordre dig til at udforske nye ideer, stille spørgsmål og løse problemer. Ved at studere en online Masters ved University of Exeter, vil du opdage, hvordan du styrer din egen læring og tager en aktiv del i at skabe viden, hvilket sikrer, at du lærer, hvordan du tænker og ikke blot, hvad du skal tænke. Du vil komme til at samarbejde med akademikere og andre studerende og udvikle forståelser, der gør en indvirkning på både dit professionelle og personlige liv.

Hvorfor studere online?

Online studier giver en fleksibel tilgang til postgraduate uddannelse, så du kan forbedre din karriere uden at afbryde den. I en verden, hvor vi kun ser ud til at få mere travlt, og karriereudvikling kun er en af de mange plader, vi spinder, besvarer online undersøgelse opkaldet fra forretningsfolk som dig, der ønsker at opkvalificere uden at tage en pause. Online studier giver den ultimative fleksibilitet til at diktere, ikke kun, hvornår du studerer, men hvad du studerer, hvilket betyder, at du kan skræddersy dit program til at opfylde dine behov.

Hvorfor studere online hos os?

Vores online mastergrader er af samme værdi som vores kvalifikationer på campus og lige så akademisk udfordrende. De tilbyder fleksibilitet til studerende med etablerede karrierer såvel som iværksættere, der ønsker at forbedre deres lederevner, mens de også vokser deres forretning.

Lær i dit eget tempo

Vi forstår, at det kan være en udfordring at jonglere med personlige og arbejdsmæssige forpligtelser med online studier. Derfor sætter vi dig i førersædet; du opretter en tidsplan, der gør dig i stand til at studere sammen med at fortsætte med at nå dine professionelle mål. For ultimativ fleksibilitet tilbyder vi tre startdatoer i løbet af året og mulighed for at holde pauser, når du har brug for det, så længe du afslutter dine studier inden for fem år. Vi tilbyder også muligheden for at påtage os PGCert- og PGDip-kvalifikationer, som derefter kan opgraderes til en Masters, når tiden eller økonomiske forpligtelser tillader det.

Forbedre din karriere

At studere hos os giver ikke kun enestående muligheder for karriereudvikling, men også chancen for at udnytte et verdensomspændende peer- og forretningsnetværk. Derudover både forbedrer og demonstrerer læring i et virtuelt miljø vitale færdigheder, som arbejdsgivere søger på den moderne arbejdsplads, såsom kommunikations- og tidsstyringsevner, evnen til selv at motivere og dirigere, og en lethed med nye digitale teknologier.

Hvordan fungerer undervisning og læring online?

Al din læring vil blive tilgået online i vores altomfattende Exeter Learning Environment (ELE), inklusive:

 • Undervisningsmateriale – som skrevet, optaget eller animeret indhold
 • Quizzer for at kontrollere din læring og forståelse
 • Videoer, podcasts, artikler at læse
 • Adgang til elektroniske bøger

Din læring vil blive delt op i et ugeskema, så du kan se, hvilket arbejde du skal sigte efter at komme igennem på ugebasis. Vi har indbygget tid til forberedelse og indsendelse af eventuelle vurderinger, du har, og derefter tid til, at du kan få feedback på dem, før du beslutter dig for at tilmelde dig og betale for dit næste modul.

Campus funktioner

Tjenester til online studerende

På University of Exeter er vi dedikerede til at gøre din online uddannelsesoplevelse så glat som muligt, så du kan opnå dit fulde potentiale. Vi værdsætter fuldt ud og forstår, at dit engagement i uddannelse ligger sammen med arbejde, hjem og andre prioriteter. Derfor har vi på University of Exeter en række supporttjenester til at hjælpe dig gennem denne spændende rejse.

Hvordan vil vi støtte dig?

Akademisk støtte

Du vil få regelmæssig støtte fra din akademiske vejleder i form af planlagte onlinemøder samt enhver ad hoc-støtte, du måtte have brug for, herunder overgang til universitetet, forberedelse til vurderinger, besvarelse af feedback eller andre forhold, der kan påvirke dine studier. Din modulvejleder vil være fokuseret på at støtte dig med eventuelle spørgsmål eller afklaringer, du har på det modul, de har undervist dig, med det udtrykkelige mål at hjælpe med at opfylde dit akademiske potentiale.

Uddannelsesstøttetjenester

Vores uddannelsesstøtterådgivere er her for at besvare alle de spørgsmål, der ikke er direkte relateret til din undervisning. Vores medarbejdere er dygtige til at svare på dine spørgsmål rettidigt om emner lige fra vurderingsfrister, hvordan man får forlænget eller hvordan man afgiver vurderinger. Hvis de ikke er i stand til at besvare din forespørgsel, vil de være i stand til at skilte dig til en, der kan!

Digitalt bibliotek

Alle de biblioteksressourcer, du har brug for for at få succes med din uddannelse, kan tilgås gennem vores fuldt digitale bibliotek, tilgængeligt fra ethvert sted til enhver tid. Vi er stolte af at kunne tilbyde en meget personlig bibliotekssupporttjeneste, som vores onlinestuderende kan få adgang til via forskellige kanaler, herunder 24/7 webchat, e-mail og 1:1 support fra bibliotekarer via Microsoft Teams. Hvis det digitale bibliotek er nyt for dig, har vi en samling af online guider, der vil hjælpe dig med at udnytte denne ressource bedst muligt til din læring og forskning.

Studiekompetencer

Det kan være et stykke tid siden dit sidste stykke akademisk skrivning, eller det kan være en helt ny færdighed for dig. Gå ikke i panik! Du kan deltage i en online workshop, kigge ind på en virtuel skrivecafé eller booke en online tid hos en Studiezonerådgiver, som kan tilbyde rådgivning og støtte på en række studierelaterede områder, herunder:

 • Læse- og notatstrategier
 • Studie og tidsstyring
 • Kritisk analyse
 • Præsentations evner
 • Akademisk skrivning
 • Forstå feedback
 • Revisions- og eksamensstrategier

Vores onlineressourcer, der dækker disse områder og flere, vil også være tilgængelige, når du starter din læringsrejse med os.

Ud over disse tjenester har University of Exeter arbejdet i partnerskab med Studiosity-teamet for at tilbyde online studiestøtte til studerende 24/7, 365 dage om året. Tilgået via ELE giver dette dig mulighed for at uploade dele af arbejde eller opgaveudkast på op til 5.500 ord for hurtig, men nyttig feedback om stavning, grammatik, struktur, valg af sprog og referencer. Studerende kan lave 10 afleveringer om året, fornyes hver september.

Velværetjenester

På University of Exeter brænder vi for at støtte vores studerende til at have et godt fysisk og mentalt helbred, så de kan få den bedst mulige akademiske og studerendes oplevelse. Vores support til velværetjenester består af tre hoved Pathways :

 • Psykologiske terapier Pathway
 • Mentalt helbred Pathway
 • Tilgængelighed Pathway

Vi er forpligtet til at tilbyde et læringsmiljø, der giver alle vores elever den støtte, de har brug for for at trives. Vi støtter studerende med langvarige handicap, herunder kroniske medicinske tilstande, fysiske og sensoriske svækkelser, indlæringsforskelle og dem med Autistic Spectrum Condition (ASC).

Velfærd

Vi forstår, at det til tider kan være svært at jonglere med uddannelse sammen med andre forpligtelser, herunder hjem og arbejde. Hvis dit mentale eller fysiske helbred har en indvirkning på din evne til at studere, eller dit studie skaber helbredsproblemer, er vores erfarne uddannelsesvelfærdsrådgivere tilgængelige for at tale med og støtte dig på en fortrolig og ikke-dømmende måde.

Beskæftigelsesegnethed

Din uddannelsesrejse er sandsynligvis blevet drevet af din passion for at styre eller fremme din karriere i en bestemt retning eller gennem din kærlighed til at lære. Uanset hvad, så er vi her for at hjælpe dig med at finde den vej, der bygger på dine kvalifikationer og erhvervserfaring. Udover at udvikle færdigheder i beskæftigelsesegnethed gennem dit kursus, vil du være i stand til at få adgang til en række ressourcer understøttet af fuldt kvalificerede karriere- og beskæftigelsesrådgivere, der giver adgang til:

 • Udarbejdelse af effektive CV'er, følgebreve og ansøgningsskemaer
 • Ledige stillinger, karrieremesser, arbejdsgivere og alumnepræsentationer
 • Karrierevejledningsaftaler og færdighedsworkshops, der vil hjælpe med karriereplanlægning, jobsøgning og forberedelse til jobudvælgelsesprocesser

IT support

Når du studerer hos os online, får du adgang til den samme IT-support som vores studerende på campus. Dette omfatter:

 • en e-mailadresse til University of Exeter
 • OneDrive skylager
 • ekspert IT Service Desk for adgangssupport og nulstilling af adgangskode

Når du har betalt for og tilmeldt dig et kursus, opretter du et brugernavn og en adgangskode til din personlige IT-konto. Du vil bruge dette til at få adgang til dit kursus via ELE, samt din universitets e-mail-konto, hvor alle dine kursusrelaterede e-mails vil blive sendt.

  Indlæggelser

  Placeringer

  • Exeter

   Stocker Road, EX4 4PY, Exeter

   Spørgsmål