Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Studer en bachelorgrad med Essex Online – Webinar

28. februar kl. 13.00 - 14.00 GMT

Introduktion

University of Essex Online tilbyder 100 % online- og deltidskurser inden for forretning, datalogi, uddannelse, sundhed, jura, kriminologi og psykologi. De kvalifikationer, vi tilbyder, omfatter CertHE'er og bachelorgrader på bachelorniveau og PG Certs, PG Dips og mastergrader på postgraduate niveau med studievarigheder fra 8 måneder til 4 år.

Du kan studere hos os hvor som helst med en internetforbindelse og på et tidspunkt, der passer dig bedst i din tidsplan. Dit kursus vil blive leveret via et topmoderne virtuelt læringsmiljø (VLE), som giver dig adgang til ressourcer af høj kvalitet døgnet rundt, herunder forelæsninger, diskussionsfora, live-seminarer og Q&A-sessioner samt et omfattende e-bibliotek.

Selv dine vurderinger vil blive gennemført helt online - ingen af vores kurser kræver, at du skal rejse til testfaciliteter eller eksamenscentre. Faktisk har de fleste af vores kurser slet ingen eksamener! For de få kurser, der kræver eksamener, bruger vi et virtuelt system, der gør det muligt for dig at aflægge akademisk strenge eksamener hjemme fra dit eget hjem. Ellers skal du lave skriftlige opgaver, deltage i diskussionsfora eller skrive reflekterende dagbogsoptegnelser.

Uanset om du er en erfaren professionel, der ønsker at gøre fremskridt i din karriere, eller en nyuddannet, der ønsker at forbedre sit CV, er online studier en omkostningseffektiv, praktisk og fleksibel måde at komme videre på.

Hvorfor studere hos os?

Vi er en af de længst eksisterende udbydere af 100% online-uddannelser i Storbritannien. Alle vores kurser er specielt designet til online levering og kombinerer undervisning af højeste kvalitet med den nyeste teknologi, så du kan få en uddannelse i topklasse fra hvor som helst i verden.

Vi har opnået en guldkarakter i regeringens Teaching Excellence Framework (TEF 2018) for at levere konsekvent fremragende undervisning, læring og resultater for vores studerende. Med en tilfredshedsvurdering på 89 % er vi også den højest vurderede online-udbyder i National Student Survey (NSS 2020).

Vores online-undervisere er førende autoriteter og specialister inden for deres respektive områder. De brænder for det, de underviser i, og de kombinerer deres viden om industripraksis med akademisk formidling af høj kvalitet, hvilket giver dig en læringsoplevelse uden sidestykke.

Vores team af engagerede studenterrådgivere og specialister i studiekompetencer giver dig mentorordninger og akademisk støtte i verdensklasse fra din første dag til din eksamen. Holdet vil være til rådighed for at hjælpe og vejlede dig, mens du kommer videre i dine studier. Uanset hvilket spørgsmål eller problem du har, vil de samarbejde med dig for at finde en løsning.

Alle vores kvalifikationer er tildelt og valideret af University of Essex, et prisvindende universitet med en 50-årig arv af fremragende undervisning og forskning. Når du er færdig med dine studier, vil du blive inviteret til at tage din eksamen fra University of Essex' Colchester campus. Du får det samme certifikat som campusbaserede studerende - din studieform er kun nævnt på dit eksamensbevis.

Stipendier og finansiering

Gebyrer og finansieringsmuligheder

Universitetsuddannelse er en af de største investeringer i dig selv og din karriere. Vores studieafgifter er de samme for alle studerende, i Storbritannien og internationalt - og det inkluderer alt undervisningsmateriale og påkrævet læsning. Der er ingen skjulte gebyrer for vurderinger eller omprøver!

Vi tilbyder også studerende en række rabatter på studieafgifter, stipendier og betalingsmuligheder for vores onlinekurser.*

 • Alumnerabat: Kandidater fra University of Essex eller University of Essex Online er berettiget til 10 % rabat.
 • Fuld betalingsrabat: Betal det fulde studieafgift på forhånd, og du får 5 % rabat.
 • Internationalt stipendium: Delvist stipendium tilgængeligt for internationale studerende, der bor i specifikke regioner uden for Storbritannien.
 • Studielån: Vores CertHE-programmer og bachelor- og mastergrader er udpeget til studielån fra Student Finance England.
 • Månedlig betalingsplan: Tilgængelig for dem, der er selvfinansierende.

*Bemærk venligst, at der maksimalt kan anvendes to rabatter eller stipendier, og to stipendier kan ikke anvendes i kombination. For mere information om vores rabatter og stipendier og for at diskutere din berettigelse, kontakt venligst vores Admissions-team.

Alumni Statistik

Ranglister

TEF

Vi er stolte af at blive bedømt som sølv i Teaching Excellence Framework (TEF) udført af Office for Students (OfS). Dette anerkender vores forpligtelse til at levere elevoplevelser af høj kvalitet med enestående vurderinger opnået for læringsmiljøet og akademisk støtte – såvel som undervisningsvurdering og feedback.

NSS

University of Essex Online opnår ekspertise inden for undervisning, læring og akademisk støtte i 2023 National Student Survey (NSS).

Placeringer

 • Leeds

  Albion Street, LS1 5ES, Leeds

 • QM88+QV

  QM88+QV, Det Forenede Kongerige

Chat with students

Spørgsmål