Keystone logo
University of Edinburgh Winter School

University of Edinburgh Winter School

University of Edinburgh Winter School

Introduktion

Velkommen til University of Edinburgh Winter School !

Winter School finder sted online i 2021. At studere ved University of Edinburgh er den perfekte måde at udvide dine akademiske og kulturelle horisonter på et af de 20 bedste universiteter i verden (QS World University Rankings 2020).

Vores historie

Med vores rige historie, bemærkede alumner og fremtrædende lærde har vi meget at være stolte af i vores mange århundreder som et verdenskendt universitet.

Fra Nobelpristagere og olympiske mestre til opdagelsesrejsende og premierministre har University of Edinburgh haft indflydelse på historien, siden det åbnede portene for sine første studerende i 1583.

Banebrydende tænkere

Efter den skotske oplysning fra det 18. århundrede var universitetet placeret i spidsen for den akademiske verden og kritisk tænkning.

På grund af beslutsomhed og udholdenhed fra en gruppe af Edinburghs intellektuelle blev etablerede fakta om verden dristigt og konsekvent udfordret.

Midt i denne gruppe stod David Hume, filosof, økonom og essayist, kendt for sin filosofiske skepsis og empiri; Joseph Black, kemikeren bag opdagelsen af latent varme og kuldioxid; og James Hutton, 'den moderne geologis far'.

142280_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

Forme fortiden, nutiden og fremtiden

Vi er hjemmet til Storbritanniens ældste litterære priser, James Tait Black-priserne og fåret Dolly, det første dyr, der klones fra en voksen somatisk celle.

Det var også her på University of Edinburgh, at Sir Arthur Conan Doyle blev inspireret til at skabe sin berygtede karakter, Sherlock Holmes og James Young Simpson var banebrydende for bedøvelsesmidler gennem hans opdagelse af kloroformens egenskaber.

For nylig blev den teoretiske fysiker og professor emeritus Peter Higgs sammen tildelt Nobelprisen i fysik for hans 1964 forudsigelse af Higgs Boson.

Gennem de mange præstationer medarbejdere og studerende har universitetet fortsat præsenteret banebrydende forskning, inspirerende undervisning og innovativ tænkning som sin centrale etos og tiltrækker nogle af de største sind fra hele verden.

Placeringer

  • Edinburgh

    Paterson's Land, Holyrood Road, , Edinburgh

Spørgsmål