Keystone logo
© ©University of Central Lancashire
University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

Introduktion

172814_button_read-more-about-uclan-online-on-their-website3.png

Vi mener, at du fortjener den rette støtte til at udnytte de muligheder, der kommer din vej. Derfor er vi forpligtet til at skabe læseplaner, som du kan studere hvor som helst og når som helst. Med fleksibiliteten i vores online, deltidsuddannelser kan du få en fremragende uddannelse uden at skulle flytte, afsætte tid fra din karriere eller ofre personlige forpligtelser.

Hvem vi er

Rangeret blandt top fem af britiske universiteter med det største antal nystartede virksomheder - Higher Education Statistics Agency, 2017-18 Top 6,8% af universiteter verden over - World University Rankings, 2020-21 Tildelt sølv for undervisning af høj kvalitet og ekstraordinære uddannelsesfaciliteter - Teaching Excellence Framework (TEF) Rangeret først for penge investeret i studerendes trivselstjenester - Student Welfare League Table, 2020

Kurser bygget til dig

Du brænder for at fremme din uddannelse, og vi vil gøre det så simpelt som muligt. Derfor er vores kurser deltid og online - for at give dig fleksibilitet til at planlægge dine studier omkring resten af dine forpligtelser.

Få adgang til dine moduler, opgaver og webinarer når som helst takket være Canvas, vores intuitive online læringsplatform. Alt hvad du behøver er en computer eller tablet sammen med en pålidelig internetforbindelse.

For at få mere kontrol over din tid er alle moduler desuden designet til at blive studeret i ugentlige portioner med mulighed for at deltage i live webinarer eller se dem senere. Med denne tilgang kan du planlægge hver uge og udvikle en studiestil, der fungerer bedst for dig.

Dit eget virtuelle klasseværelse

Tænk på Canvas som dit knudepunkt for alt relateret til din grad. Ud over at holde alt dit kursusmateriale ét sted, forbinder det dig også til en række forskellige tjenester, herunder:

 • Feedback fra dine vejledere på opgaver
 • Vores studentrådgiver og it-teams
 • Universitetsbiblioteket
 • Online fora til at deltage i gruppediskussioner med dine jævnaldrende

Support hele vejen igennem

Ud over vores vejlederledede kurser er vi dedikerede til at give dig en velafrundet studerendes oplevelse.

Du har medlemmer af universitetet til rådighed til at guide dig med alt fra at indsende din ansøgning til at forberede dit næste jobinterview.

Plus, med evnen til at drage fordel af vores valgfri begivenheder og adskillige studentservices, vil din tid på kurset hjælpe med at pleje din vækst som både person og professionel.

Vi har for nylig indført en særlig sats for alle ansøgere til vores startdato i oktober 2021 – du kan tjene din MA/MSc for £8.120, med yderligere betalingsplaner tilgængelige.

Studieliv

Selvom du vil studere eksternt, vil du ikke studere alene. Vi vil støtte dig gennem alle faser af din rejse.

Hvem møder du

 • Kursusrådgivere
 • Studievejledere
 • Akademisk Team
 • Karrierehold
 • Klassekammerater
 • Graduation

Ekstra support

 • Livebegivenheder (fysiske og virtuelle)
 • Rådgivning, mental sundhed og velvære
 • Bibliotek og biblioteketræningsteamet


English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Preston

  Fylde Road, PR1 2HE, Preston

  Spørgsmål