Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

Introduktion

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) stræber efter at producere både ledere og løsninger til at drive en bæredygtig økonomi. CISL er fast besluttet på at udfordre, informere og støtte ledere inden for forretning og politik for at gøre en væsentlig indsats mod global forandring. Med fokus på at udvikle strategier, der forener rentabilitet og bæredygtighed, håber CISL at opbygge enkeltpersoners lederskabskapacitet til at skabe den fremtid, vi ønsker, uden at gå på kompromis med organisatorisk succes.

CISL International Alumni Network består af cirka 16.000 seniorledere og førende praktikere, der repræsenterer erhvervslivet, den offentlige sektor og civilsamfundet i forskellige brancher over hele verden. Medlemmer af dette netværk har chancen for at diskutere ideer og oplevelser, samarbejde og påvirke ændringer.

CISL samarbejder med den digitale uddannelsesudbyder GetSmarter for at skabe en interaktiv og understøttet læringsoplevelse, der udstyrer dig til at lede med indflydelse i en skiftende forretningsverden.

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) samarbejder med GetSmarter, et 2U, Inc.-mærke, for at levere en interaktiv og understøttet læringsoplevelse, der udstyre dig til at føre med indflydelse i en skiftende forretningsverden.

Placeringer

  • Cambridge

    Trumpington Street,1, CB2 1QA, Cambridge

    Spørgsmål