Keystone logo
University of Bath Online Online MSc i kunstig intelligens
University of Bath Online

Online MSc i kunstig intelligens

Online

27 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Denne online MSc i kunstig intelligens er ideel, hvis du er motiveret af udfordringerne og de uendelige muligheder for at fremme kunstig intelligens. Det er designet til at give fagfolk fra datalogi - såvel som en række andre discipliner - mulighed for at specialisere sig i AI og imødekomme den stigende efterspørgsel efter eksperter inden for dette spændende, fremtidsorienterede og hurtigt voksende speciale.

På forkant med det menneskelige fremskridt

I de senere år er kunstig intelligens blevet betydeligt tættere forbundet med menneskelige fremskridt og samfundsmæssige forandringer. Det kræver nye og kraftfulde dataalgoritmer for at sikre, at intelligente maskiner arbejder tættere sammen med os end nogensinde før.

AI udvikler sig i et hastigt tempo. Det har en bred anvendelse på tværs af en række forretningsfunktioner, herunder marketing og politisk beslutningstagning, økonomi og sundhedspleje. Denne online MSc behandler også de etiske konsekvenser af at udvikle maskinintelligens og relaterede spørgsmål om gennemsigtighed og ansvarlighed. Det er faktorer, der tidligere er blevet overset af mange i deres iver efter at udvide teknologiens muligheder.

For mere information besøg

Programresultat

Ranglister

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål