Keystone logo
University College Dublin MSc Food, Nutrition & Health
University College Dublin

MSc Food, Nutrition & Health

Online Ireland

2 Years

Engelsk

Deltid

Anmod om ansøgningsfrist

Sep 2024

EUR 125 / per credit *

Fjernundervisning

* EU/ikke-EU gebyr

Introduktion

Kandidatuddannelsen Food, Nutrition and Health henvender sig til kandidater fra forskellige discipliner, og programmet er velegnet til både naturvidenskabelige og ikke-videnskabelige kandidater. Studerende vil blive uddannet i det grundlæggende i fødevarevidenskab og ernæring, hvorefter læseplanen giver eleverne mulighed for at vælge emner til mere detaljeret fokus.

Dette program leveres og vurderes helt online. Minimumsregistreringen til MSc er to år; studerende har dog fire år til at gennemføre uddannelsen, hvilket giver fleksibilitet. Programmets fleksible og online format gør det muligt for de fleste studerende, der tilmelder sig, at kombinere studier, mens de er i beskæftigelse.

Programmet Food, Nutrition and Health, som er vært af UCD School of Agriculture and Food Science, samler akademisk og forskningspersonale fra hele UCD i sundhedsrelaterede aspekter af fødevareforskning, herunder fødevarevidenskab, ernæring for mennesker og folkesundhed, fødevareproduktion, biosystemer teknik, fødevarelovgivning, forbrugeradfærd og fødevaresikkerhed.

Eleverne vil få en forståelse af madens natur, hvordan den produceres, hvordan den påvirkes af forarbejdning, hvorfor vi spiser, hvad der sker med maden, når vi spiser den, og hvordan fødevarekomponenter kan interagere med menneskers funktion. Efter afslutningen af ​​kandidatuddannelsen vil kandidater være i stand til at anvende denne viden til at løse ernæringsrelaterede problemer i forskellige grupper, kulturer og samfund.

Kandidater vil blive uddannet til et højt niveau i videnskaben om mad, da det vedrører menneskelig ernæring og sundhed.

Hvad skal jeg lære?

  • Være dygtige til at foreslå og udvikle løsninger på ernæringsrelaterede problemer, som de relaterer til menneskers sundhed og sygdom, og kommunikere disse til interessenter på et professionelt og passende niveau ved at bruge informationsteknologi og en række tilgange
  • Demonstrere en kritisk bevidsthed om principper vedrørende videnskabelig integritet og etiske spørgsmål inden for fødevarer, ernæring og sundhed
  • Demonstrere kompetence til at erhverve, organisere, analysere, integrere og kritisk gennemgå information fra en bred vifte af kilder vedrørende spørgsmål inden for fødevarer, ernæring og sundhed og konstruere og forsvare begrundede konklusioner
  • Demonstrere effektiv tidsstyring og organisationsevner
  • Har et praktisk kendskab til de strukturer og teoretiske værktøjer, der muliggør effektivt teamwork, til at generere innovative ideer og knowhow til at nærme sig deres efterfølgende udvælgelse til videreudvikling
  • Integrere og anvende viden om centrale principper bag mad, ernæring og sundhed
  • Tænk selvstændigt, vis initiativ, evaluer og vælg passende og begrundede tilgange til at løse problemer
  • Brug principperne for videnskabelig undersøgelse til at forske i et bestemt fødevare-, ernærings- og sundhedsspørgsmål, der fortjener en detaljeret forskningsundersøgelse.

Indlæggelser

Programundervisning

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål