Keystone logo
Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Introduktion

Pegaso Online University, valgt af over 90.000 studerende , er praktisk, fleksibelt og velegnet til alle: unge, voksne, arbejdstagere og handicappede. Takket være Pegaso Online University kan du studere hvor og hvornår du vil og tage eksamener på et af de 91 tilgængelige steder i hele Italien.

Vores grad og postgraduate kandidatkurser repræsenterer et unikt uddannelsestilbud i Italien. Takket være de bedste didaktiske metoder og den mest kraftfulde teknologi understøtter Pegaso dig når som helst til dine professionelle mål og drømme og projicerer dig i arbejdslivet eller ved at skabe din egen virksomhed.

Ud over deres høje kvalitet er Pegaso-uddannelsesprogrammer virkelig praktiske takket være mere end 500 aftaler underskrevet af universitetet med de største italienske virksomheder.

155992_pexels-photo-3769021.jpeg

Hvem vi er?

I-University: Intelligens, uafhængighed, integration. Dette er de uddannelseskriterier, der kendetegner The Pegaso Online University, hvis mission ligger i opnåelsen af et komplet samspil mellem akademiet og de studerende, det er orienteret mod konstant forbedring af de kulturelle og faglige færdigheder og opfylder sin egen menighedspædagogiske model for løbende uddannelse (livslang læring) og det "personlige læringsmiljø", der gør læring til en central værdi.

Pegaso Online University, der blev oprettet ved et ministerielt dekret den 20. april 2006 (GU nr. 118, den 23. maj 2006 - Ordinær Suppl. Nr. 125), er et akademi bygget på moderne og effektive teknologiske standarder inden for e-læringsområdet. .

De akademiske grader, der frigives ved afslutningen af studiekurser, har samme juridiske værdi som de grader, der er udstedt af de traditionelle universiteter.

Med evnen til at reagere på en fleksibel og effektiv måde på de studerendes behov, aflytter Pegaso tilstrækkeligt uddannelses- og arbejdsformålene i de valgte studiekurser, hvilket garanterer en fuld og personlig uafhængighed af undervisningen. Uden fysisk tilstedeværelse, men kontinuerligt markeret, giver kurserne trods deres ejendommelighed mulighed for at følge den samme studerende og overvåge hans kontinuerlige læringsniveau, også gennem hans hyppige muligheder for evaluering og egenevaluering.

Eksperterne fra den didaktiske støtte, der understøtter professorer (vejlederen, mentoren og træneren) hjælper den studerende under hele hans studieforløb med det formål at nå en perfekt balance mellem læring baseret på bekræftelse af hans eget potentiale. Højteknologiske og interaktive værktøjer som tv-læring og social læring involverer den studerende i en virkelig unik og effektiv pædagogisk oplevelse.

Alt dette - naturligvis - uden at ignorere stor opmærksomhed omkring national og international forskning samt fremme af uddannelse af den unge generation i forskningsaktiviteter.

På det europæiske og ikke-europæiske område, sammenhængende med de generelle principper, der forventes af sin egen statut, fremmer Pegaso Online University den internationale udvikling af undervisning, forskning og studier, også og især gennem kulturudvekslinger mellem forskellige lande og med samarbejde fra andre prestigefyldte universiteter i det europæiske område.

Hvordan man studerer

Pegaso Online University pædagogiske metode involverer brugen af uddannelseskurser, der består af læringsobjekter (enheder af læringsindhold), hvor konvergerer flere værktøjer, materialer og tjenester, der fungerer på en synergisk måde på den studerendes uddannelses- og læringsrejse. Den studerende har faktisk:

  • Den skrevne klassetekst med bibliografiske referencer og noter;
  • Slides (berigede tekster, billedgrafer og tabeller) kommenteret mundtligt af underviseren;
  • Lektionsklip, tilgængelige i en synkron og en synkron modalitet.

155993_pexels-photo-5198252.jpeg

Hvordan kan du gennemføre dine eksamener?

Den afsluttende eksamen finder sted ved at være til stede i vores filialer over hele landet, og den overlades til den kommission, der er udpeget af dekanen og ledes af undervisningslektoren. De vedtagne kriterier for evalueringen bestemmes af resultaterne af et vist antal mellemliggende tests (online læringseksamenstest, sammensætningsudvikling, eventuel laboratorieaktivitet osv.);

  • Den deltagende kvalitet i onlineaktiviteterne (deltagelse og kvalitet af de interventioner, der kan overvåges via platformen);
  • De endelige eksamensresultater er til stede ved universitetets strukturer.

Centre

Pegaso Online University-centre er fordrevet i nogle af de mest prestigefyldte bygninger og historiske strukturer i byen, hvor den ligger; steder med en høj historisk og kulturel profil som bevis for universitetsmyndigheden og dens overvejelse blandt de institutioner, der havde anerkendt forpligtelsen, såsom kvalitet, den høje didaktiske profil og derfor har givet brugen.

Valget om at være til stede i sådanne storslåede centre blev dog ikke taget af billedårsager, men fordi de betragtes som de mest komfortable, der garanterer den studerende under hans lange akademiske ekskurs, den højeste grad af støtte, respekt og hjertelighed.

Den logistiske opmærksomhed, positionen, forbindelserne og modtageligheden af centre var de vigtigste elementer i universitetets valg, fordi alle på Pegaso involverer den studerende.

Placeringer

  • Rome

    Palazzo Bonadies Lancellotti Via di S. Pantaleo, 66 - 00186 - Roma, , Rome

    Spørgsmål