Keystone logo
Universidad Panamericana de Guatemala

Universidad Panamericana de Guatemala

Universidad Panamericana de Guatemala

Introduktion

Hvem vi er

Hos Universidad Panamericana har vi et komplet videregående uddannelsessystem . Vi bidrager til udviklingen af landet gennem innovative uddannelses- og professionaliseringsmuligheder med høje standarder for akademisk kvalitet.

I dag har vi syv Metropolitan Campus og 106 lokationer beliggende i Guatemala City og i det indre af landet. Vi har mere end 17.000 studerende tilmeldt og underviser i mere end 75 karrierer mellem teknikere, lærere, bachelorgrader, kandidater og doktorgrader i ansigt til ansigt, semi-face og virtuel modalitet.

121394_adults-communication-cooperation-2422294.jpg

udsigt

At være en relevant videregående uddannelse på nationalt og internationalt plan med kristen kvalitet, principper og værdier.

mission

Bidrage til bæredygtig integreret udvikling ved at danne kompetente fagfolk med kristne principper og værdier .

Retsgrundlag

Pan American University blev godkendt af CEPS Higher Private Education Council den 2. oktober 1998 i henhold til Civilregisteret i Guatemala City, under overskrift nr. Trehundredeogtredive (383). Registreret med juridisk status Nej. Fyrre (49).

Han begyndte sine akademiske aktiviteter i januar 1999.

121395_adult-asian-caucasian-1153213.jpg

historie

Universidad Panamericana påbegynder sin virksomhed som et forberedende projekt i 1993 under ledelse af bestyrelsen for Christian Foundation for the Development of Education in Latin America (FUNDACEDE). I løbet af det første år fastlægges aktivitetsplanen, og det første udkast kaldet ”Udkast til oprettelse af det kristne universitet i Guatemala” præsenteres. Den første konsultation af fagfolk er lavet til præsentationen af visionen den 7. januar 1994, og derefter fortsætter vi med at integrere arbejdsopgaver til forberedelse af projektet, deres karriere og fakulteter med deltagelse af mere end 50 fagfolk i forskellige specialiteter.

Som et resultat af forskellige konsultationer udarbejdes et foreløbigt udkast og forelægges for Rådet for videregående privat uddannelse den 2. august 1996 . Projektet blev ikke godkendt på det tidspunkt, hvilket indikerer, at selv om det akademiske projekt var afsluttet, gav Kommissionen for formelle og juridiske anliggender ikke sin godkendelse, som blev anmeldt den 11. februar 1997 . Efter en række tekniske og juridiske forhandlinger præsenteres den for anden gang under navnet Skabelsesprojektet fra det " Universidad Panamericana de Guatemala " den 12. december 1997.

Endelig på et møde den 2. oktober 1998 beslutter Rådet for Videregående Privatuddannelse at godkende oprettelsen af Pan American University og dermed afslutte forvaltningsfasen. Henrettelsesfasen udføres fra den 17. november 1998 , datoen for oprettelsen af skabelsesaftalen i Journal of Central America i overensstemmelse med landets love.

121396_academy-celebrate-celebration-267885.jpg

Den 25. januar 1999 finder den indvielsesakt fra Pan American University ledet af universitetets bestyrelse sted. Det deltog af repræsentanter for universiteterne i San Carlos de Guatemala, Mariano Gálvez, Rafael Landívar, Francisco Marroquín, del Valle og Rural de Guatemala, samt medlemmer af CEPS's Videregående Uddannelsesråd, regeringsmyndigheder og gæster fra andre institutioner.

Under åbningsceremonien blev der særlig omtalt anerkendelse af tre grundlæggere af dette projekt, der døde uden at se det gjort: Hr. Rafael Pantoja Herrera, Mr. Renan Quiñónez og Dr. Guillermo Forno.

Universidad Panamericana tager hovedkvarter for at begynde sit akademiske arbejde de faciliteter, der er placeret på vejen til San Isidro, Aldea Acatan zone 16, der ejes af FUNDACEDE og cederede i usufrukt til universitetet. I disse bygninger har Christian Verbo College arbejdet om morgenen siden 1990 . I begyndelsen af sin drift har Universidad Panamericana haft infrastrukturen, møblerne og udstyret til Verbo Christian College samt Verbo Christian Church.

Den indledende lektion af Mr. Rector Ing. Abel Girón afholdes i auditoriet på University Campus den 13. februar 1999 . Universidad Panamericana begynder at tilbyde uddannelsestjenester på sine fem fakulteter: teologi, kommunikationsvidenskab, juridiske videnskaber, uddannelsesvidenskab og forretningsadministration.

Placeringer

 • Guatemala City

  8a. Avenida, zona 8 de Mixco Guatemala, , Guatemala City

  • Cahabon

   Instituto Básico por Cooperativa Barrio San Pablo, Santa María Cahabón, Alta Verapaz (frente a Ermita de Colonia El Rosario), , Cahabon

   • Rabinal

    1a. Av. y 3a. Calle esquina Zona 3, Escuela Urbana para Varones No. 1, Rabinal, Baja Verapaz, , Rabinal

    • Chimaltenango

     4a. Avenida 7-48, Zona 1, Quinta Los Aposentos (Edificio Nuevo) Alameda Chimaltenango, , Chimaltenango

     • Chiquimula

      Colegio Sagrada Familia, , Chiquimula

      • San Agustín Acasaguastlán

       Asocociacion moises Lira serafin., , San Agustín Acasaguastlán

       • San Antonio Huista

        Canton Central, Colegio Evangélico Bethel., , San Antonio Huista

        • Puerto Barrios

         4a. calle y 15 avenida, colonia san agustín, aldea santo tomás de castilla, Puerto barrios, Izabal., , Puerto Barrios

         • San Luis Jilotepeque

          Instituto Mixto de Educación Básica por Cooperativa Barrio el Centro, San Luis Jilotepeque., , San Luis Jilotepeque

          • Jutiapa

           Campus Universitario Jutiapa, Calle 15 de Septiembre 8-13 zona uno bo. Latino Jutiapa (Media cuadra arriba del Hospital Nacional de Jutiapa)., , Jutiapa

           • Sayaxché

            Escuela Oficial Rural Mixta Xé chevex Cantón Ilom Municipio de Chajul, , Sayaxché

            • Sibilia

             Instituto Imprimisi 5ta. Calle 2-22 Zona 1. Barrio el Progreso, , Sibilia

             • Playa Grande Ixcan

              IMEBCI 1a. Calle 1a. Avenida colonia La Paz zona 1 Playa Grande., , Playa Grande Ixcan

              • Retalhuleu

               Colegio Centro Americano, en la colonia el Pedregal, 5a. calle 5-05 zona 6, Reu., , Retalhuleu

               • Antigua Guatemala

                Colegio Americano Superior Calle de Los Nazarenos No. 28, Antigua Guatemala., , Antigua Guatemala

                • Pajapita

                 Colegio Evangelico Nueva Vida 4ta. Av. Zona 2., , Pajapita

                 • Santiago Atitlán

                  Cantón Pachicaj, Centro Integral Santiaguito, frente al campo de futbol de Santiago Atitlán., , Santiago Atitlán

                  • Mazatenango

                   Colegio Nueva Familia ubicado en el Km. 1 carretera a San Francisco Zapotitlán, departamento de Suchitepequez., , Mazatenango

                   • Totonicapán

                    Colegio Centro de Estudios Avanzados Totonicapán 9na Calle A 08-043 zona 3, Totonicapán., , Totonicapán

                    • Zacapa

                     Instituto Mixto de Educ. Básica por Cooperativa Prof. Victor Manuel Juarez Obando Barrio El Centro El Chal, Petén., , Zacapa

                     Programmer

                     Institutionen tilbyder også:

                     Spørgsmål