Keystone logo
Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Introduktion

På Universidad Ítaca vi pionerer i at tilbyde fjernundervisning i hele Mexico. Vores universitet tilbyder dig at fuldføre din bachelorgrad online eller personligt samt din kandidatgrad for at udnytte dine faglige færdigheder og vokse hurtigt på arbejdspladsen. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at afslutte din uddannelse, så vi tilbyder dig følgende fordele til overkommelige priser:

 • Officiel gyldighed
 • Rådgivning på virtuel campus
 • RVOE
 • Tilmeldingsstipendier
 • Kvalificerede lærere
 • Tilgængelige undervisningsgebyrer inklusive grad

Hvem vi er

Itaca University er en institution grundlagt i 1991 som en pioner inden for Human Development Degree.

Altid med ønsket om at forbedre og nå flere mennesker i dag har Universidad Ítaca mere end 18 programmer, bachelor- og kandidatgrader inden for forskellige studieretninger, såsom teknik, kognitiv adfærd, jura, humaniora, eksakte videnskaber, blandt andre.; i ansigt til ansigt og ikke-skolesystem.

Partnernes og grundlæggernes drøm er at give eleverne rummet og et system, der gør det muligt for selvrefleksion og bevidsthed at opnå en holdningsændring og opnå væsener med en mere givende holdning til livet. Konvertere dem til multiplikatorer og facilitatorer af personlig, faglig og økonomisk vækst i deres familier, samfund og virksomheder. Kort sagt, Ithaca er en model, der har til formål at være udløseren af menneskeligt potentiale for at opnå personlig, professionel og forretningsmæssig succes.

mission

Giv - fra et globalt perspektiv - en andragogisk og humanistisk akademisk uddannelse, understøttet af videnskabelige og teknologiske bestræbelser.

udsigt

At være et ekspertuniversitet, der samler de bedste lærere og studerende og promoverer dem som fremtidige fagfolk og ledere i landet, der fremmer et bedre niveau af personligt og arbejdsliv.

Hvorfor Ithaca

 • Det stimulerer den studerende, så de gennem kreativitet, forskning, studievaner og kritisk dømmekraft udvikler færdigheder, kompetencer og holdninger, der giver dem mulighed for at opdage og styrke deres potentialer.
 • Det letter processen med uddannelse og udvikling af mennesker med integritet, der på grund af deres fremragende faglige og kulturelle forberedelse på internationalt plan og på grund af deres ægte sociale samvittighed er ledere for positiv handling, der fremmer den autentiske udvikling af mennesket og af samfund.
 • Det giver rummet og systemet, der gør det muligt for selvrefleksion og bevidsthed at opnå en holdningsændring, hvilket gør dem til multiplikatorer og facilitatorer for personlig vækst i deres familier, lokalsamfund og virksomheder.
 • Det fremmer forståelse og respekt for alle individer med deres traditioner, overbevisninger og skikke.
 • Form kompetente mennesker og ikke konkurrencedygtige mennesker.

Placeringer

 • Mexico City

  Centro Cultural Ítaca, S.C. Calle Morelos # 12 Col. Barrio del Niño Jesús, Alcaldía Tlalpan, 14080, Mexico City

Spørgsmål