Keystone logo
© Carrianna Field
UNIR

UNIR

UNIR

Introduktion

Missionen for International University of La Rioja er den integrerede dannelsen af ​​elever i de færdigheder, der efterspørges af dagens samfund.

UNITE Du forpligter sig til at opfylde de behov og forventninger alle involverede i processen (studerende, undervisning og forskning personale, administration og service, offentlige myndigheder og samfundet generelt) gennem uddannelse af høj kvalitet, der søger at forbedre kontinuerlig og ekspertise.

Vi har en særlig følsomhed for at tage højde for dem, der af forskellige årsager ikke kan få adgang til webstedet centre, eller som kan, foretrækker at vælge mere åbne og innovative løsninger til nye teknologier åbner på netværket.

Social ansvarlighed orienteret politik UNITE til spørgsmål som grundlæggende som:

 • Giver adgang til universitetsuddannelse til alle med passende tidligere uddannelse, ønsker at gøre det, og fjerne de barrierer af afstand, timing, sted, kulturelle og sociale for at forhindre det.
 • Gennemføre undervisning og forskning ressourcer gennem udvikling af nye teknologier, og dermed muligt at tilbyde et højt niveau uddannelse, med særlig vægt på dem, der kræver kulturelle, tekniske og sociale forandringer.

Værdier

Værdierne af International University of La Rioja er:

 • Forpligtelse til studerende succes.
 • Tilpasning af undervisningsopgaver med tilhørende eleverne gennem hele deres studier og jobformidling support.
 • Konstant innovation i undervisning og læring metode pleje.
 • Udvikling og fremme af iværksætterånd.
 • Lydhørhed til forventningerne hos de grupper af studerende, undervisning og forskning personale, administration og service, offentlige administrationer og samfundet generelt.
 • Tilbyd grader og programmer, der opfylder samfundets behov.
 • Meget opmærksom på kvaliteten af ​​undervisningen og ressourcer.
 • Åben for de internationale dimensioner af universitetsuddannelse tilgang.

Idé af universitetet

Nå et højere niveau viden er et ønske, at folk altid har haft, og Aristoteles udtrykker klart, at "af natur, alle mænd ønsker at vide." Dette forklarer, hvorfor universitetet -headquarters viden om overordnede er i dag den ældste civile institution vestlige civilisation. Universitetet fortsætter med at eksistere, på trods af de dybtgående sociale ændringer, har det været muligt også fordi det har fastholdt sine grundlæggende karakteristika, i udvikling i hver historisk periode har måttet indføre.

I UNITE tror vi de vigtigste grundlæggende funktioner, der bør bevares i college, er som følger:

 • Universitetet, som Alfonso X den Vise sagde, er et samarbejde mellem lærere og elever, bevæget af ønsket om at generere og formidle viden samt lære. Denne kombination forklarer, at lærerne kan ikke kun forskere, men er nødt til at være opmærksomme på deres uddannelsesmæssige ansvar og ikke blot lærerigt.
 • Universitetet har det formål at opnå en reel viden baseret på dyb refleksion søger beviser gennem en kritisk udøvelse af grund, uanset hvilke ideer, der er eller er ikke længere på mode, eller hvad de agter at pålægge grupper mest indflydelsesrige mening i alle aldre.
 • Universitetet har en opgave for både afstand og nærhed. Så han har til at undersøge basale, teoretiske og generelle problemer i et værk tilsyneladende afbrudt fra sociale forhold. Men det er også kaldet til at samarbejde med at løse miljøproblemer, hvor den bevæger sig, primært gennem dannelsen af kompetente fagfolk, i stand til at arbejde med en holdning af tjeneste til resten af de mennesker, der bor i en konstant forfølgelse af den fælles brønd.
 • Universitetet vil altid bevare en atmosfære af respekt og høflighed akademisk, over uoverensstemmelsen i ideer. Senecas ord, at mennesket er en hellig ting for mennesket, udtrykker allerede begrebet menneskelig værdighed, som altid skal anerkendes og fremmes, og hvis respekt skal forblive som baggrund for alt det arbejde af universitetsverdenen.

Sammen med disse funktioner, UNITE, online universitet, hvis specifikke projekt til at holde nye teknologier til universitetsstudier. Konkret er der tre metodiske funktioner, der omfatter. Først, UNITE sigter opnå Effektiv undervisning hver elev fokuseret individueltTilpasning tempoet i deres uddannelse til deres særlige forhold. Denne aspiration, for det andet, betyder, at UNITE giver hver elev vejleder, Undgå eventuelle problemer med anonymitet og massificeringsproces, så hyppige i de videregående uddannelser. Endelig UNITE sikrer fuld opbakning fra lærere og ledere med succes af hver elev, Der indleder, undertiden med bemærkelsesværdige ofre i eventyret om at nå en universitetsuddannelse.

Placeringer

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

  Spørgsmål