Keystone logo

Unicaf - University of Suffolk

A logo

Introduktion

Om os

Unicaf har samarbejdet med University of Suffolk for at tilbyde en række forskellige kurser.

Om University of Suffolk

University of Suffolk er et transformationsuniversitet, der optager det bedste fra de britiske universitetstraditioner og tilpasser dem til det 21. århundredes publikum og en moderne verden af beskæftigelse og iværksætteri. Vi er et karakteristisk, blomstrende akademisk samfund, der får en klar og øjeblikkelig indflydelse. Vores formål er at ændre liv - for enkeltpersoner og samfund - til det bedre.

Om partnerskabet med Unicaf

Partnerskabet mellem University of Suffolk og Unicaf samler begge organisationers ressourcer og muligheder for at tilbyde innovative læringsløsninger og programmer, der leveres fuldt online til behovene hos en bred vifte af fagfolk.

Unicaf er et af de mest generøse stipendieprogrammer, der findes. Programmet understøtter studerende, der har bopæl i Afrika, og giver muligheder for studier til online-programmer, der tilbydes i partnerskab med University of Suffolk til en langt lavere pris.

Det primære mål med Unicaf-stipendieprogrammet er at gøre uddannelse overkommelig for studerende, der bor i regioner, der er under betjent, og at give dem muligheder for at forfølge avancerede akademiske studier og opnå internationalt anerkendte kvalifikationer.

Programmer, der tilbydes gennem partnerskabet, leveres med et internationalt perspektiv, der sigter mod at sikre, at studerende er forberedt på beskæftigelse på det globale marked og får et afkast på deres uddannelsesinvestering. Unicaf, som University of Suffolk on-line leveringspartner, gør universitetets programmer tilgængelige online ved at give et moderne e-læringsmiljø suppleret med en stærk vægt på studerendes support på flere niveauer.

Partnerne har lang erfaring med levering af kvalitet, innovativ undervisning og læring og levering af fortsat faglig udvikling.

University of Suffolk er ansvarlig for den akademiske kvalitet af programmerne, og det tildeler graderne.

Unicaf er den globale leveringspartner for University of Suffolk, UK, der er ansvarlig for rekruttering, optagelse, tilmelding og support af online-studerende til University Awards, der er godkendt til fjernlevering online. Efter vellykket afslutning modtager kandidater en University of Suffolk-pris.

programmer

University of Suffolk tilbyder mange spændende muligheder for studerende til at studere ONLINE til følgende studieprogrammer:

  • MSc Folkesundhed
  • Cand.merc

En integreret del af universitetsmetoden er læringsdesignet af e-learning-kurser og den institutionelle forpligtelse til at hjælpe studerende med at udvikle færdigheder i højere orden med kritisk analyse, reflektion og problemløsning.

Online oplevelse

Online-læring har revolutioneret videregående uddannelser på grund af de mange fordele, det giver. Som online-studerende er du i stand til at lære i dit eget tempo og tid til en meget lavere pris.

Men at studere til din grad online kan også rejse nogle spørgsmål og bekymringer. Det er en ny og ukendt oplevelse, så det er naturligt at være usikker på, hvad man kan forvente, og hvordan processen vil udfolde sig.

Mens din studerende rådgiver vil lede dig gennem hele processen foran og vil være der for at støtte dig hvert skridt på vejen fra den første kontakt til konfirmationen, tilbyder vi også følgende korte højdepunkter som en introduktion til Online Learning Experience.

Højdepunkter i online læring

Dine klasser finder sted i et online miljø. Du kan til enhver tid logge ind når det passer dig. Når du er online, kommunikerer du med dine instruktører og medstuderende, læser tildelte tekster, får adgang til digitalt materiale, poster opgaver og kommenterer andre studerendes opgaver. Mens du skal logge på mindst to separate dage hver uge, vil du selvfølgelig drage stor fordel af regelmæssigt og hyppigere deltagelse.

Din online kursusoplevelse finder sted i et avanceret læringsstyringssystem designet til at gøre det lettere for studerendes optimale læringsoplevelse. Ud over den uddannelsesplatform, du bruger til at kommunikere med fakultetet og medstuderende, har du også adgang til e-lærebøger, der giver dig mulighed for at fremhæve, kommentere, oprette bogmærker, søge, downloade og selvvurdere.

Hvert modul er omhyggeligt planlagt til at tilpasse sig til en forventning om dybden og bredden af studiet, der kræves for at opnå en pris på et givet niveau. I overensstemmelse med internationale aftaler udtrykkes hver tildeling som et antal kreditter for at gøre præstationen transportabel og gennemsigtig for fremtidige arbejdsgivere og andre institutioner for videregående uddannelser. I planlægningen af læringsaktiviteterne inden for hvert program er der en forventning om, at den gennemsnitlige studerende vil afsætte cirka ti timers samlet studietid for at opnå 1 'kredit' (denne tilnærmelse inkluderer alt forberedende arbejde, læsning, skrivning, vurderingsopgaver, tidsforbrug til kommunikation i diskussionsfora eller deltage i virtuelle seminarer og workshops). Som et eksempel kunne en kandidat, der deltager i et modul på 20 kredit, der varer otte uger, forventes at afsætte et gennemsnit på 25 timers studietid hver uge (200 timer i alt) for at nå modulets læringsresultater og gennemføre vurderingerne . Selvom der ikke er nogen hård og hurtig regel om dette (for eksempel vil hver kandidat have en unik profil med hensyn til den tid det tager dem at læse og forstå læringsmateriale eller afslutte skriftligt arbejde), kan følgende liste med opgaver hjælpe du forstår den tidsforpligtelse, der er nødvendig for at gennemføre dit program:

Inden for et typisk modul kræves det, at kandidater hver uge skal:

  • Planlæg deres studietid i henhold til den ugentlige aktivitetsplan, der er beskrevet i modulet og styret af instruktøren
  • Læs casestudie og baggrundsmateriale fra e-bøger og andre kilder
  • Deltag i diskussionsfora, læse bidrag, yde bidrag og besvare særlige spørgsmål
  • Forbered formative opgaver, der er blevet oprettet (for eksempel indsende et udkast til svar på et spørgsmål til feedback)
  • Forbered skriftlige opgaver og indsend dem inden en frist for formel markering og feedback (dette er typisk ikke en ugentlig opgave, men kan være påkrævet, normalt i slutningen af et modul)
  • Overvej din læring og tilbagemeld din oplevelse af modulet til dine instruktører og peer group

I lighed med et campuslokale vil online-læringsoplevelsen omfatte omfattende deltagelse og interaktion med fakultetet og medstuderende. Du bruger også online forum til at kommunikere med rådgivere, undervisningsassistenter og instruktionsspecialister.

Når du har afsluttet din grad, er du berettiget til at deltage i en af de to årlige konfirmationsceremonier på University of Suffolk.

Modulsekvenser begynder flere gange om året baseret på efterspørgsel, så du har mulighed for at tilmelde dig og begynde dit uddannelse ved mere end en lejlighed gennem året, hvilket giver dig den fleksibilitet, der ikke ofte findes i de fleste ansigt til ansigt-programmer.

Du tager et modul ad gangen. Denne avancerede læringsmetode designet til voksne giver dig mulighed for at koncentrere hele dit fokus på det ene fagområde, før du går videre til det næste, samtidig med at du også kan optjene din grad i en hurtigere tidsramme.

Den grad, du tjener, vil have den samme værdi, accept og troværdighed som enhver tilsvarende grad, der optjenes i et traditionelt campusmiljø.

Placeringer

  • Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Spørgsmål