Keystone logo
© BIMM University
Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Introduktion

Om os

Unicaf har indgået et samarbejde med University of Suffolk for at tilbyde en række kurser.

Om University of Suffolk

University of Suffolk er et transformationsuniversitet, der absorberer det bedste fra britiske universitetstraditioner og bringer dem i overensstemmelse med et 21. århundredes publikum og en moderne verden af beskæftigelse og iværksætteri. Vi er et markant, blomstrende akademisk samfund, som gør en klar og øjeblikkelig indflydelse. Vores formål er at ændre liv – for enkeltpersoner og samfund – til det bedre.

Om partnerskabet med Unicaf

Partnerskabet mellem University of Suffolk og Unicaf samler begge organisationers ressourcer og muligheder for at tilbyde innovative læringsløsninger og programmer, der leveres fuldt ud online til behovene hos en bred vifte af fagfolk.

Unicaf er et af de mest generøse stipendieprogrammer, der findes. Programmet støtter studerende, der er hjemmehørende i Afrika og giver muligheder for studier i retning af de online-programmer, der tilbydes i samarbejde med University of Suffolk til en meget lavere pris.

Det primære mål med Unicaf Scholarships-programmet er at gøre uddannelse overkommelig for studerende, der bor i undertjente regioner, og at give dem muligheder for at forfølge avancerede akademiske studier og opnå internationalt anerkendte kvalifikationer.

Programmer, der tilbydes gennem partnerskabet, leveres med et internationalt perspektiv, der sigter mod at sikre, at studerende er forberedt til beskæftigelse på det globale marked og får et afkast af deres uddannelsesinvestering. Unicaf, som University of Suffolk online leveringspartner, gør universitetets programmer tilgængelige online ved at tilbyde et avanceret e-læringsmiljø suppleret med en stærk vægt på studerendes støtte på flere niveauer.

Partnerne har stor erfaring med levering af kvalitet, innovativ undervisning og læring og levering af fortsat faglig udvikling.

University of Suffolk er ansvarlig for den akademiske kvalitet af programmerne, og det tildeler graderne.

Unicaf er den globale leveringspartner for University of Suffolk, Storbritannien, ansvarlig for rekruttering, optagelse, tilmelding og støtte af onlinestuderende til universitetspriser, der er godkendt til fjernlevering online. Efter vellykket afslutning vil kandidater modtage en University of Suffolk-pris.

Programmer

University of Suffolk tilbyder mange spændende muligheder for bachelorkandidater til at STUDERE ONLINE til følgende studieprogrammer:

 • MSc i folkesundhed
 • Master of Business Administration
 • BA Business Management
 • BSc Computing
 • LLB jura

En integreret del af universitetstilgangen er læringsdesignet af e-læringskurser og den institutionelle forpligtelse til at hjælpe studerende med at udvikle højere ordens færdigheder til kritisk analyse, refleksion og problemløsning.

Online oplevelse

Online læring har revolutioneret videregående uddannelser på grund af de mange fordele, det giver. Som online studerende er du i stand til at lære i dit eget tempo og tid, til en meget lavere pris.

Men at studere til din grad online kan også rejse nogle spørgsmål og bekymringer. Det er en ny og ukendt oplevelse, så det er naturligt at være usikker på, hvad man kan forvente, og hvordan processen vil udvikle sig.

Mens din studievejleder vil lede dig gennem hele processen på forhånd og vil være der for at støtte dig hvert trin på vejen fra den første kontakt til eksamen, tilbyder vi også følgende korte højdepunkter som en introduktion til online læringsoplevelsen.

Højdepunkter i online læring

Dine timer vil foregå i et online miljø. Du kan til enhver tid logge ind, når det passer dig. Når du er online, vil du kommunikere med dine instruktører og medstuderende, læse tildelte tekster, få adgang til digitale materialer, poste opgaver og kommentere andre elevers opgaver. Selvom du er forpligtet til at logge ind mindst to separate dage hver uge, vil du naturligvis have stor gavn af regelmæssig og hyppigere deltagelse.

Din online kursusoplevelse vil finde sted i et avanceret læringsstyringssystem designet til at lette den optimale læringsoplevelse for studerende. Ud over den uddannelsesplatform, du vil bruge til at kommunikere med fakultetet og medstuderende, har du også adgang til e-lærebøger, der giver dig mulighed for at fremhæve, kommentere, oprette bogmærker, søge, downloade og selvvurdere.

Hvert modul er omhyggeligt planlagt for at tilpasse sig en forventning om den dybde og bredde af undersøgelsen, der kræves for at opnå en pris på et givet niveau. I overensstemmelse med internationale aftaler udtrykkes hver tildeling som et antal point for at gøre præstationen transportabel og gennemsigtig for fremtidige arbejdsgivere og andre højere uddannelsesinstitutioner. Ved planlægning af læringsaktiviteterne inden for hvert program er der en forventning om, at den gennemsnitlige studerende vil afsætte cirka ti timers samlet studietid for at opnå 1 'merit' (denne tilnærmelse omfatter alt forberedende arbejde, læsning, skrivning, vurderingsopgaver, tid brugt på at kommunikere i diskussionsfora eller deltagelse i virtuelle seminarer og workshops). Som et eksempel kan en kandidat, der deltager i et 20-kreditmodul, der varer otte uger, forventes at bruge et gennemsnit på 25 timers studietid hver uge (200 timer i alt) for at opnå læringsudbyttet af modulet og gennemføre vurderingerne . Selvom der ikke er nogen faste regler om dette (for eksempel vil hver kandidat have en unik profil i forhold til den tid, det vil tage dem at læse og forstå undervisningsmaterialer eller fuldføre skriftligt arbejde), kan den følgende liste over opgaver hjælpe du skal forstå den nødvendige tidsforpligtelse for at gennemføre dit program med succes:

Inden for et typisk modul skal kandidaterne hver uge:

 • Planlæg deres studietid i henhold til den ugentlige aktivitetsplan, der er fastsat i modulet og guidet af instruktøren
 • Læs case-studie og baggrundsmateriale fra e-bøger og andre kilder
 • Deltage i diskussionsfora, læse bidrag, bidrage og svare på særlige spørgsmål
 • Forbered formative opgaver, der er sat op (indsend f.eks. et udkast til svar på et spørgsmål til feedback)
 • Forbered skriftlige opgaver og aflever dem inden for en deadline for formel censur og feedback (typisk er dette ikke en ugentlig opgave, men kan være påkrævet, normalt i slutningen af et modul)
 • Reflekter over din læring og feedback din oplevelse af modulet til dine instruktører og peer-gruppe

I lighed med et klasseværelse på campus vil online læringsoplevelsen omfatte omfattende deltagelse og interaktion med fakultetet og medstuderende. Du vil også bruge online-forummet til at kommunikere med rådgivere, undervisningsassistenter og instruktionsspecialister.

Når du har gennemført din grad, vil du være berettiget til at deltage i en af to årlige dimissionsceremonier på University of Suffolk.

Modulsekvenser begynder flere gange om året baseret på efterspørgsel, så du har mulighed for at tilmelde dig og begynde din uddannelse ved mere end én lejlighed i løbet af året, hvilket giver dig den fleksibilitet, der ikke ofte findes i de fleste ansigt til ansigt-programmer.

Du tager ét modul ad gangen. Denne avancerede læringsmetode designet til voksne giver dig mulighed for at koncentrere hele dit fokus på ét fagområde, før du går videre til det næste, samtidig med at du kan opnå din grad inden for en hurtigere tidsramme.

Graden du optjener vil have samme værdi, accept og troværdighed som enhver tilsvarende grad optjent i et traditionelt campusmiljø.

Placeringer

 • Ipswich

  Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Spørgsmål