Keystone logo
UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

Introduktion

Unicaf er den førende online platform, der tilbyder overkommelig videregående uddannelse af høj kvalitet til dårligt stillede markeder, der arbejder med velrenommerede universiteter i Storbritannien, USA, Europa og Afrika.

Unicaf arbejder i partnerskab med britiske, amerikanske, europæiske og afrikanske universiteter for at levere kvalitetsgrader til videregående uddannelser online til studerende i Afrika og over hele verden. Nuværende partnere inkluderer Liverpool John Moores University (UK). University of Suffolk (UK), University of East London (UK), University of California Riverside Extension (US) og Unicaf University (Africa).

Faldende statsstøtte til universiteter, da reglerne om visum til studerende strammer, giver mulighed for at udnytte nye markeder gennem online leveringsmodeller; Dette er en faktor, som universiteter ikke kan ignorere. Unicaf har gennem sin skræddersyede partnerskabsmodel til formål at være katalysator for onlineuddannelse i nye markeder som Afrika syd for Sahara.

Udviklingsøkonomier er ikke i stand til at klare det stigende antal studerende, der er indskrevet i videregående uddannelse, og de høje omkostninger ved at opbygge traditionelle institutioner. Online læring er den bedst mulige løsning for at sikre, at adgang til videregående uddannelse af høj kvalitet ikke begrænses af placering, studieafgift eller manglende adgang til akademiske ressourcer.

Med de seneste fremskridt inden for teknologi kan onlineundervisning være lige så effektiv som traditionel undervisning i klasseværelset. Unicafs ekspertise inden for servicekvalitet og tilvejebringelse af en ekstraordinær online oplevelse for studerende har gjort alle Unicaf- partnerskaber meget succesrige fra starten.

Placeringer

  • Larnaca

    Bureau administratif de Chypre Old International Airport, 7130, Larnaca

    Spørgsmål