Keystone logo
© BIMM University
Ulster University Online

Ulster University Online

Ulster University Online

Introduktion

Studer online, når og hvor du vil med Ulster University.

Udforsk vores udvalg af 100 % online fjernundervisningsprogrammer og tag din karriere til næste niveau.

Ulster University har et ry for uddannelse i verdensklasse, faciliteter og fremragende forskning, såvel som i at tilbyde læringsmuligheder i den virkelige verden, der gør det muligt for studerende at udvikle færdigheder, der vil tilføje værdi til dem selv, deres lokalsamfund og deres arbejdspladser. Vores online fjernundervisningskurser vil udvikle de nødvendige færdigheder til at tage din karriere til det næste niveau.

Ulster University er Nordirlands borgeruniversitet, og vi er forpligtet til at levere fremragende undervisning og forskning, der positivt påvirker vores samfunds sundhed og velstanden i vores økonomi.

Løsninger til globale udfordringer

Vi sigter mod at bidrage med løsninger på globale udfordringer inden for temaer som social og forretningsfornyelse, bæredygtighed, sunde fællesskaber og kreativitet og kultur og at udstyre vores studerende med kapaciteten til at forstå og engagere sig meningsfuldt i et stadig mere globaliseret samfund.

Studer overalt og når som helst

Med tyve års erfaring i at levere enestående online undervisning, tilbyder Ulster University fleksible fjernundervisningskurser, hvor studerende kan studere omkring deres forpligtelser og opleve undervisning i verdensklasse, uanset hvor de er i verden.

Lær online med Ulster

Med et etableret ry inden for levering af onlinekurser har Ulster University kørt fjernundervisningskurser i over to årtier.

  • Vores fjernundervisningskurser er 100 % online og leveres gennem en kombination af online forelæsninger, seminarer og praktiske øvelser.
  • Vores online kurser ledes af højt kvalificerede akademiske teams bestående af anerkendte akademikere med etablerede forskningsakkreditiver og erfaring inden for deres fagområder.
  • Vores fjernundervisningsstuderende har adgang til alle de ressourcer, de har brug for, og kan få adgang til alt undervisningsmateriale, diskussionsforum og oplæsninger via Ulsters 24/7 online læringsportal.
  • Studerende vil også modtage studiestøtte vedrørende karrierer, forskningsmuligheder og eventuelle bekymringer, de måtte have på alle stadier af programmet, fra registrering til eksamen.

Plus, med fleksibilitet som vores prioritet, kan studerende balancere arbejds- eller livsforpligtelser med deres studier. Studér, hvor du vil, når du vil med Ulster University.

Indlæggelser

Hvordan man ansøger

Trin 1:

Det er hurtigt og nemt at ansøge om dette kursus og kan startes ved at gå til kursussiden.

Trin 2:

Du skal udfylde en formular for at få flere oplysninger. Du kan vælge at tale med en tilmeldingsrådgiver eller ansøge direkte.

Trin 3:

Du skal derefter udfylde vores ansøgningsskema.

Trin 4:

Herefter kan du begynde dit program på den relevante optagelsesdato.

Placeringer

  • Belfast

    Belfast, Det Forenede Kongerige

    Spørgsmål