Keystone logo
© BIMM University
UK Open College

UK Open College

UK Open College

Introduktion

Livsstil læring: fleksibel, sjovt, overkommelige

FJERNUNDERVISNING og online-kurser fra en af ​​de hurtigst voksende hjem undersøgelse udbydere i England. En portefølje af akkrediterede online-kurser, der fører til QCF anerkendte kvalifikationer i en række forskellige emner er på tilbud til studerende over hele verden. Uanset din placering, hjem undersøgelse har ingen barrierer.

Vælg et kursus i en af ​​de mange sektorer, der tilbydes af kollegiet og tilmelde on line 365 dage om året. Alle vores hjem learning kurser kommer komplet med materialer og ubegrænset støtte. I de fleste tilfælde er der ingen klasser eller eksterne prøver at deltage give de studerende fuld tillid og kontrol over, når og hvis de studerer. Det er helt op til dig, hvor du studerer fra!

Uanset hvad dit mål og personlige ambitioner UK Open College er i stand til at give en helt fleksibel metode til at lære at studerende på internationalt plan. Ved at udfylde en onliine naturligvis mulighed for at have en anerkendt kvalifikation på dit CV i løbet af få måneder bliver til virkelighed. Giv os en chance ..... Du vil glæde dig valgt den UK Open College.

Placeringer

  • UK Online

    UK Online, Det Forenede Kongerige

    Spørgsmål